Alegeri pentru funcția de președinte al Federației Române de Baschet: 6 candidați sunt în cursă

Foştii baschetbalişti Carmen Tocală şi Virgil Stănescu se numără printre cei şase candidaţi la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet, alegerile fiind programate în cadrul Adunării Generale a FRB din 15 aprilie.

Conform site-ului oficial al federaţiei, au fost validate următoarele şase candidaturi pentru funcţia de preşedinte: Emilia Carmen Tocală, Virgil Stănescu, Cătălin Burlacu, Ştefan Cristian Săndulache, Svetlana Maria Cristina Simion şi Mircea Adrian Cristian Voinescu.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Preşedintele în exerciţiu, Horia Păun, nu a mai candidat după două mandate la conducerea Federaţiei Române de Baschet.

Pentru cele două posturi de vicepreşedinte s-au înscris Mircea Cristescu şi Alina Moanţă.

Candidaturi pentru funcţia de membru al Consiliului Director sunt următoarele:

4 membri reprezentanţi ai cluburilor cu activitate la nivel de juniori - Alexandru Vlad Andronescu, Florin Alin Covaciu, Dacian Dan, Veronica Gavrilă, Vlad Ghizdăreanu, Alexandru Hulpus, Petruţ Mihai, Florin Nini, Nicolae Emil Şteţca, Ovidiu Stochici şi Cătălin Viorel Tănase.

4 membri reprezentanţi ai cluburilor cu activitate la nivel de seniori - Dragoş Mircea Barbu, Daniel Calancea, Oliver Horaţiu Floca, Istvan Laszlo Rusz şi Şerban Traian Sere

2 membri din afara structurilor afiliate FRB - Aurora Cristina Dragoş, Marius Florinel Marinescu, Mircea Martiş, Titus Nicoară, Matei Vlad Popovici şi Bedir Sefer.

Comisia de Validare din cadrul Federaţiei Române de Baschet a considerat că unul dintre candidaţi nu a fost eligibil din cauza dosarului incomplet. Este vorba despre Virgil Dumitru Căruţaşu, care nu a depus cazierul judiciar până la termenul limită, 25.03.2021, conform prevederilor Statutului FRB. Căruţaşu îşi depusese dosarul pentru un loc de membru în Consiliul Director ca reprezentant al cluburilor cu activitate la nivel de juniori.

Conform convocatorului publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet, Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri va avea loc la 15 aprilie, de la ora 10:00, la sediul FRB din Capitală din Bulevardul Basarabia nr. 39.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!