Al Nassr reacționează după gestul obscen făcut de Cristiano Ronaldo când a auzit numele lui Messi

Al Nassr reacționează după gestul obscen făcut de Cristiano Ronaldo când a auzit numele lui Messi

Clubul Al Nassr a reacționat după gestul obscen făcut de Cristiano Ronaldo când fanii lui Al Hilal au strigat în mod repetat numele lui Lionel Messi.

Al Hilal a învins-o pe Al Nassr cu 2-0, iar Ronaldo a fost un car de nervi, mai ales că fanii adverși au reușit să îl enerveze după ce au scandat în mod repetat numele lui Leo Messi.

La un moment dat, Ronaldo a fost surprins în momentul în care își duce mâinile în zona intimă și a gesticulat către contestatarii săi.

Acest gest a stârnit multe discuții pe rețelele de socializare, iar unii fani au cerut expulzarea lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISING

Totuși, conducerea lui Al Nassr a susținut că Ronaldo s-a atins în acea zonă deoarece a resimțit o accidentare sensibilă.

"Ronaldo a suferit o accidentare. Încleștarea cu adversarul său Gustavo Cuellar a început cu o lovitură primită într-o zonă foarte sensibilă. Aceasta este informația confirmată oficial. În ceea ce privește părerile fanilor, fiecare este liber să gândească orice dorește”, a transmis Al Nassr prin intermediul jurnalistului Muhammed Al-Enezy.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇