Agentul lui Cristiano Ronaldo clarifică viitorul portughezului

Agentul lui Cristiano Ronaldo clarifică viitorul portughezului

Cristiano Ronaldo nu va reveni din această vară la clubul său formator, Sporting Lisabona, a declarat sâmbătă agentul fotbalistului, Jorge Mendes, scrie Reuters.

”Cristiano este foarte mândru că Sporting Lisabona a câştigat campionatul în Portugalia, însă în acest moment planurile sale profesionale nu trec prin ţara sa natală”, a spus Mendes.

Mama celebrului fotbalist portughez, Dolores Aveiro, declara în urmă cu câteva zile că încearcă să-l convingă pe fiul ei să revină în această vară la Sporting Lisabona, clubul la care s-a format.

ADVERTISING

Ronaldo este golgheterul actualului sezon din Serie A şi a ajuns la 100 de goluri în tricoul lui Juventus Torino după ce a punctat în victoria de miercuri de la Sassuolo (3-1), însă echipa sa are un sezon dificil şi ar putea rata calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

În schimb, Sporting Lisabona a câştigat marţi campionatul Portugaliei pentru prima oară din 2002, când era antrenată de Ladislau Boloni. În sezonul 2002-20023, Boloni i-a oferit lui Ronaldo, care avea doar 17 ani, debutul la prima echipă a lui Sporting.

ADVERTISING

Dolores Aveiro este mare fan al lui Sporting, iar când suporterii au sărbătorit câştigarea campionatului, a dezvăluit că va încerca să-l aducă înapoi pe atacantul lui Juve la formaţia din capitala Portugaliei.

"Voi vorbi cu el (Cristiano) să se întoarcă. În sezonul viitor va juca pe Alvalade", stadionul lui Sporting, a spus de la balconul său Dolores Aveiro, adresându-se fanilor care ieşiseră în stradă pentru a sărbători câştigarea titlului.

Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, mai are un an de contract cu Juventus, dar presa a speculat că el se va despărţi în această vară de gruparea italiană, o posibilă destinaţie fiind Sporting, echipa de la care a plecat în 2003 la Manchester United.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!