Adversarele echipelor românești din EHF European League

Adversarele echipelor românești din EHF European League

HC Dobrogea Sud Constanţa o va întâlni pe Sporting Lisabona, iar AHC Potaissa Turda o va înfrunta pe Fenix Toulouse HB în turul al doilea preliminar al competiţiei masculine de handbal EHF European League, potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi la Viena.

Ambele echipe româneşti vor juca meciurile din prima manşă pe teren propriu, în data de 22 septembrie, iar returul în deplasare, pe 29 septembrie.

Învingătoarele se vor califica în grupele competiţiei, acolo unde CS Dinamo Bucureşti a fost acceptată direct.

ADVERTISING

În primul tur preliminar, HC Dobrogea Sud a trecut de HC Victor Stavropol (Rusia), după 26-18 (la Constanţa) şi 28-27 (la Rostov), iar Potaissa a eliminat echipa croată HRK Gorica, după 24-26 (acasă) şi 32-27 (în deplasare).

Sporting a fost eliminată de Dinamo din play-off-ul Ligii Campionilor anul acesta, campioana României câştigând ambele meciuri, cu 26-25 (deplasare) şi 26-24 (acasă). Sporting a încheiat campionatul trecut pe locul al doilea, la două puncte de FC Porto.

Fenix Toulouse HB, care a ocupat locul al cincilea în ediţia trecută a campionatului Franţei, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, a participat ultima oară în cupele europene în 2014, în Cupa EHF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇