Adrian Mutu, înjurat de Mihai Stoichiță: Iată cum se scuză oficialul FRF

Mihai Stoichiță a fost surprins de camerele TV în timp ce-l înjura pe Adrian Mutu.

Totul s-a petrecut după victoria naționalei de tineret a României în fața reprezentativei Maltei, meci la care Stoichiță a stat pe banca selecționatei noastre după ce Mutu a intrat în izolare ca urmare a cazurilor de coronavirus depistate în rândul „tricolorilor mici”.

"F...... în gură, Mutule! Te dau afară", a spus Mihai Stoichiţă, la conferință de după meci.

La scurt timp după, Stoichiță și-a cerut scuze prin intermediul site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, afirmând că a fost vorba doar despre o glumă.

ADVERTISING

"Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o", a spus Stoichiță.

ADVERTISING

4-1 a fost scorul întâlnirii dintre România și Malta din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de tineret de anul viitor.

itește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇