Adrian Mutu, în negocieri cu o echipă din Liga 1

Adrian Mutu, în negocieri cu o echipă din Liga 1

Contractul lui Adrian Mutu cu Federația Română de Fotbal a expirat, iar „Briliantul” se află în negocieri cu o echipă din Liga 1.

Sport.ro anunță că Mutu se află în discuții cu Astra Giurgiu, pregătită în prezent de Eugen Neagoe.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Dezvăluirea vine la scurt timp după ce Basarab Panduru a anunțat că directorul sportiv al giurgiuvenilor, Dani Coman, pregătește "o bombă".

”(Oare Dani Coman a vorbit cu cineva pentru aducerea unui antrenor?) Se poate să fi vorbit şi să vrea să dea chiar o bombă acum, pe final. Nu ştiu, nu sunt sigur dacă acceptă. (Adică Dani Coman vrea să dea o bombă) Nu ştiu dacă Dani Coman, ce cred, ar vrea să dea o bombă, dar nu ştiu dacă… ”, a dezvăluit Basarab Panduru la Telekom Sport.

Dani Coman și Adrian Mutu, ambii născuți la Pitești, sunt foarte buni prieteni.

Adrian Mutu este liber de contract în acest moment, după ce angajamentul său cu naționala de tineret a României a expirat.

Mutu i-a informat pe oficialii FRF că dorește să antreneze o echipă de club.

6 este locul ocupat de Astra Giurgiu în clasamentul din play-out-ul Ligii 1.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!