Adrian Bumbescu, sancţionat cu 1.000 de lei penalitate sportivă pentru prejudicierea imaginii fotbalului

Adrian Bumbescu, sancţionat cu 1.000 de lei penalitate sportivă pentru prejudicierea imaginii fotbalului

Fostul component al echipei Stelei care câştiga Cupa Campionilor Europeni în 1986, Adrian Bumbescu, a fost sancţionat cu avertisment şi 1.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF pentru „prejudicierea imaginii fotbalului”.

„Reclamant – Federaţia Română de Fotbal; Pârât – Bumbescu Adrian (CSA Steaua Buc.) – Comisia respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant FRF a d-nului Radu Vişan, ca nefondată. Respinge excepţia necompetenţei generale şi materiale a FRF, ca nefondate. În baza art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD dispune sancţionarea pârâtului Bumbescu Adrian cu avertisment şi penalitate sportivă de 1.000 lei”, se arată în soluţia Comisiei de Disciplină postată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

ADVERTISING

Secretarul general al FRF, Radu Vişan, a sesizat Comisia de Disciplină în urma unei declaraţii făcute în presă de fostul fotbalist la sfârşitul anului trecut. Adrian Bumbescu afirmase că în cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu se află oameni de fotbal, "ci numai ciudaţi".

Bumbescu este în prezent antrenor principal al grupei de juniori 2001 din cadrul CSA Steaua, grupare care activează la nivel de seniori în Liga a III-a.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇