Acuzații grave la adresa Cristinei Neagu: Mi-a cerut să las România să câștige!

Acuzații grave la adresa Cristinei Neagu: Mi-a cerut să las România să câștige!

Jovanka Radicevic lansează acuzații dure la adresa Cristinei Neagu.

Căpitanul naţionalei feminine de handbal a Muntenegrului susține că Neagu i-a cerut să rateze intenționat și să lase România să câștige la cinci goluri diferență meciul din ultima etapă a turneului preolimpic.

"Înaintea turneului, jucătoarele României erau atât de încrezătoare și ne-au transmis că se vor califica. Sincer, m-a deranjat un pic deoarece s-au comportat ca și cum noi n-am fi existat", a dezvăluit Jovanka Radicevic, potrivit reprezentacija.me.

ADVERTISING

"Nu ne-am făcut niciun calcul. Când România a avut trei goluri avans, Neagu a venit la mine în mai multe rânduri și mi-a zis: 'Joke, te rog ratează și lasă-ne să mai înscriem două goluri". I-am zis însă: "Chris, nu am mingea și chiar dacă aș avea-o, nu aș face asta. Sunt convinsă că așa ar fi stat situația și dacă noi eram cele care aveam nevoie de victorie", a adăugat aceasta.

Cristina Neagu și Jovanka Radicevic au fost colege în sezonul 2018/2019 la CSM București.

Echipa națională feminină de handbal a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice după turneul preolimpic din Muntenegru.

ADVERTISING

"Tricolorele" au învins în ultimul meci Muntenegru cu 28-25, însă aveau nevoie de o victorie la cel puțin cinci goluri pentru a merge la Tokyo.

În cazul în care meciul se termina cu victoria româncelor la cinci goluri diferență, România și Muntenegru ar fi mers împreună la Olimpiadă. Așa, Norvegia și Muntenegru sunt selecționatele care au obținut biletele pentru competiția din vară din Japonia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇