50 de piloți din 4 țări la prima etapă din Campionatul Național de Drift

50 de piloți din 4 țări la prima etapă din Campionatul Național de Drift

Un total de 50 de piloți din România, Ungaria, Ucraina și Bulgaria se vor duela în acest weekend, pe Transilvania Motor Ring din județul Mureș, la prima etapă a noului sezon din Campionatul Național de Drift.

RoDrift anunță că la start se vor prezenta inclusiv campioni en-titre ca Răzvan Frățianu, Istvan Szabo, Ivan Ivanov și Claudiu Adam, acesta din urmă fiind câștigătorul sezonului 2021 la numai 18 ani. Alți trei tineri precum Eduard Niță, Natalia Iocsak și Gabi Imre jr au făcut pasul spre divizia Pro din acest sezon, urmând să debuteze în weekend în fața mult mai experimentaților rivali.

ADVERTISING

Ucraineanul Yaroslav Tresh, în vârstă de numai 17 ani, campion național în 2020 în țara sa natală, își va face debutul cu această ocazie în campionatul României, în această situație aflându-se și conaționalul său Ernesto Asaturov. Tresh pilotează o Toyota Supra GR 2020 de 1.000 de cai putere.

Bulgarul Yordan Mladenov sau ungurul Semegi Jozsef se află și ei pe lista concurenților care vor să câștige prima etapă a sezonului, însă printre cei care și-au anunțat ca obiectiv victoria se mai numără Cătălin Trifan, Evl Santos și Rareș Gîrda.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din totalul de 50 de piloți 23 vor concura la Clasa Pro, iar 27 se vor duela la Semi Pro, calificările fiind programate pentru sâmbătă, în timp ce battle-urile vor avea loc duminică. Etapa va putea fi urmărită atât de la fața locului, de pe Transilvania Motor Ring, acolo unde prețul unui bilet este de 50 de lei, cât și online în sistem pay per view pe platforma rodrift.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇