3 meciuri tari și ponturi pariuri Play-off Europa League

3 meciuri tari și ponturi pariuri Play-off Europa League

UEFA Europa League, a doua competiție anuală ca importanță în fotbalul european, revine joi, 17 februarie, cu cele 8 meciuri din Play-off, de la care se așteaptă spectacol din plin. 

Competiția este condimentată suplimentar prin intrarea în joc a 8 echipe care au fost recent eliminate din Champions League, chiar și FC Barcelona, una dintre legendarele forțe ale fotbalului din Europa, alături de alte nume precum Borussia Dortmund sau FC Porto.

Cu multe echipe ambițioase și valoroase, UEFA Europa League va atrage nu doar audiențe la TV și online, ci și interes major la pariuri sportive. Din categoria de pariuri Europa League de pe platforma agenției online Unibet am selectat câteva predicții ce merită atenție, bazate desigur pe statistici și perspective de moment.

ADVERTISING

Barcelona vs. Napoli: pariu de cotă 1.97 la Unibet

Vedeta FC Barcelona trebuie să își refacă planurile din acest sezon în Europa, în condițiile în care nu a mai putut continua în Liga Campionilor. Noul obiectiv: performanță în Europa League, mai ales în condițiile în care titlul în La Liga pare aproape imposibil de obținut. Catalanii ocupă locul 4 în clasament, având cu 15 puncte mai puțin decât ocupanta locului 1 în La Liga - Real Madrid.

Napoli nu se va lăsa ușor în meciul cu Barcelona, căci este de asemenea o echipă foarte puternică, obișnuită în ultima perioadă cu fotbalul de top. Recent, a terminat 1-1 în Serie A cu Inter, unde luptă activ pentru titlul de campioană.

cota-barcelona-napoli

Cu o echipă a Barcelonei care va face totul pentru victorie și cu o formație Napoli ce vrea un rezultat bun în perspectiva meciului retur, am putea considera că există șanse mari pentru selecția 1X & Ambele Marchează, cotă 1.97, disponibilă cu funcția Creare pariu la Unibet. Partida va fi arbitrată de o brigadă din România, condusă de Istvan Kovacs.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Borussia Dortmund vs. Glasgow Rangers – pariu de cotă 2.38

Chiar dacă urmărește de aproape liderul Bayern Munchen, de la 6 puncte distanță, Borussia Dortmund are șanse reduse de a câștiga campionatul în Bundesliga. Poate însă impresiona în Europa League, unde întâlnește un adversar aparent inferior, cel puțin prin nivelul din campionat: Glasgow Rangers.

Scoțienii ocupă și ei locul secund în clasamentul din liga națională, unde de curând au pierdut categoric cu Celtic, 0-3. În contrast, Borussia Dortmund a reușit chiar etapa trecută un 3-0 cu Union Berlin, în deplasare. Este puțin probabil ca Glasgow Rangers să poată pună probleme semnificative unei echipe atât de experimentate precum Borussia Dortmund, mai ales pe terenul acesteia.

cota-dortmund-rangers

La pariuri online, pentru a beneficia de o cotă mai bună legată de un posibil meci câștigat de gazde, se poate selecta varianta de victorie pentru Borussia Dortmund fără gol primit – cotă 2.38 la Unibet. 

ADVERTISING

FC Porto vs. Lazio – idee cu o cotă foarte generoasă: 2.40 la Unibet

Locul 1 în campionat, FC Porto are ocazia să facă o demonstrație de forță pe teren propriu, cu Lazio Roma. Portughezii au înscris de fiecare dată de cel puțin două ori în ultimele 10 partide jucate, iar în 8 dintre acestea nu s-au marcat mai mult de 4 goluri. Lazio este o echipă valoroasă, însă cel mai probabil va căuta să limiteze proporția scorului în meciul tur, în eventualitatea unei revanșe în retur, în Italia.

La Unibet, o idee interesantă de pariere pe FC Porto – Lazio Roma este combinația Victorie Porto și sub 4.5 goluri în meci, la cotă 2.40 disponibilă în secțiunea Pariuri Combo.

cota-porto-lazio

Pariurile pe Europa League îți pot aduce un BMW la Unibet

Pe lângă posibile câștiguri propriu-zise la pariuri online pe Europa League, la Unibet se poate beneficia și de beneficii extra. În campania promoțională actuală, orice pariu de cel puțin 50 RON pe orice evenimente, inclusiv pe meciuri din Europa League, îți poate aduce unul dintre automobilele BMW sau alte premii. Participarea este foarte simplă, iar săptămânal se oferă garantat și un cadou în valoare de 15 RON pentru primul pariu eligibil în campanie.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.