Vești bune: Un antreprenor își donează terenul pentru un spital și 10.000 de români sunt deja complet imunizați

Vești bune: Un antreprenor își donează terenul pentru un spital și 10.000 de români sunt deja complet imunizați

Momentele de cumpănă prin care trecem ne fac să fim mai buni, iar exemplul pozitiv de astăzi vine de la Dan Ostahie, CEO-ul Altex, care a anunțat că donează patru hectare pentru ca în orașul său natal să fie construit un spital nou.

De fapt, un exemplu pozitiv ne dau și cei 10.000 de români care s-au imunizat complet cu a doua doză de vaccin antiCovid joi.

Tot în registrul veștilor bune am ales să trecem și puțin timp de calitate împreună cu cei dragi. Astăzi vom vorbi de filme care vor face deliciul celor mici și vor transforma timpul petrecut în familie într-o adevărată aventură cinematografică.

ADVERTISING

Altex donează patru hectare de teren

Grupul ALTEX vrea să doneze autorităților locale din Piatra Neamț, în scopul ridicării unui nou spital, o suprafață de 4 hectare pe care o deține în Piatra Neamț, în vecinătatea Sălii Polivalente.

”Grupul ALTEX a fost și este un pilon al societății românești. M-am născut și m-am format în Piatra Neamț, aici am urmat școala și liceul. Nu pot și nu vreau să rămân indiferent la tragedia ce a lovit în luna noiembrie a anului trecut orașul căruia îi datorez atâtea”, spune Dan Ostahie, CEO Altex.

ADVERTISING

Alături de Fundația Altex, retailer-ul derulează campania „#împreună pentru România. Salvăm vieți”, prin intermediul căreia, până la acest moment, a fost donată aparatura necesară pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș”  din București, dar și de la Spitalul Clinic Colentina.

ADVERTISING

Aproape 10.000 de persoane au primit a doua doză de vaccin

338.252 de persoane s-au vaccinat antiCOVID în România până acum, anunță autoritățile. Dintre acestea, aproape 10.000 au primit și rapelul.

Doar în ultimele 24 de ore s-au imunizat peste 39.000 de persoane, din care peste 4.000 au primit și a doua doză de ser.

Filme Animest pentru întreaga familie

Vacanța s-a încheiat, dar pentru cei mai tineri iubitori de animație aventura continuă!

După succesul primei ediții Animest desfășurate exclusiv online, organizatorii celui mai mare eveniment autohton dedicat filmelor de gen au decis să prelungească experiența festivalului, oferind spectatorilor din România și Republica Moldova șansa de a urmări online cele mai îndrăgite povești animate din secțiunea Minimest.

Fascinante și educative, 8 filme premiate de juriile marilor festivaluri de profil vor face deliciul celor mici și vor transforma timpul petrecut în familie într-o adevărată aventură cinematografică.

Selecția specială de filme Minimest online este acum disponibilă pe platforma de streaming a festivalului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇