Urmează să mergi în vizită la un bebeluș? Idei de cadouri utile pentru părinți și pentru copil

Urmează să mergi în vizită la un bebeluș? Idei de cadouri utile pentru părinți și pentru copil

Venirea pe lume a unui copil reprezintă un motiv de bucurie și o binecuvântare atât pentru părinți, cât și pentru persoanele apropiate acestora. După ce au trecut primele zile de acomodare acasă cu nou-născutul, cu siguranță părinții își doresc sa îi facă cunoștință celui mic cu restul familiei și cu prietenii apropiați. Dacă trebuie să mergi în vizită la un bebeluș, asigură-te că ești sănătos și nu ai nicio răceală, și nu uita să aduci și un cadou.

Dacă te pregătești să vizitezi un bebeluș, iată câteva idei de cadouri potrivite atât pentru micuț, cât și pentru părinții săi!

·         Produse esențiale pentru îngrijire

ADVERTISING

Chiar dacă pare a fi un cadou neinspirat, un set cu principalele produse necesare pentru îngrijirea bebelușului va fi extrem de util atât pentru cel mic, cât și pentru părinți. În primul rând, asigură-te că vei achiziționa tipul de scutece pe care cel mic îl folosește și mărimea potrivită, deoarece acestea sunt principalele consumabile în primele luni de viață. Apoi, poți opta pentru produse de îngrijire corporală pentru bebeluși. Specialiștii recomandă dermatocosmeticele, deoarece sunt mai delicate și ajută la menținerea pielii fine a celui mic. Este vorba despre gel de duș, cremă de corp, ulei de masaj și lista poate continua, însă acestea ar fi cele mai importante. De asemenea, dacă optezi pentru recipiente mari, acestea vor putea fi folosite de întreaga familie.

ADVERTISING

·         Bijuterii

Deși în primele luni de viață ale bebelușului nu este indicat să aibă bijuterii voluminoase, poți găsi variante potrivite. Optează pentru o brățară cu șnur din aur care este extrem de elegantă și de discretă și nu îi va crea niciun disconfort celui mic. Pe sefinni.ro găsești o gamă variată de modele de unde poți alege și un talisman reprezentativ. De asemenea, poți achiziționa brățări și pentru părinți, astfel încât întreaga familie să fie unită prin acest simbol. Cu siguranță această variantă de cadou va impresiona pe toată lumea.

ADVERTISING

·         Aparate și ustensile

În ultimii ani, au fost dezvoltate multe modele de device-uri care să le ușureze activitatea părinților în primele luni de viață ale nou-născutului. Unul dintre acestea este reprezentat de baby monitor. Acesta oferă supraveghere audio și video atunci când copilul doarme într-o cameră, iar părinții sunt ocupați în altă cameră. De asemenea, extrem de util pentru întreaga familie ar putea fi și un leagăn electric care le-ar ușura membrilor familiei activitatea de legănat a copilului. Pentru momentele în care cel mic va sta în pătuț, un carusel cu melodii este cel care îi va menține atenția atunci când mama sau tata au de rezolvat diverse treburi.

Dacă urmează să faci o vizită unui nou-născut, inspiră-te din lista de sugestii de cadouri de mai sus și cu siguranță vei alege unul inspirat care le va fi util părinților în primele luni de viață!