Un jandarm a alergat 10 kilometri în unitate pentru că era de serviciu și nu a putut participa la o cursă filantropică (Video)

Un jandarm a alergat 10 kilometri în unitate pentru că era de serviciu și nu a putut participa la o cursă filantropică (Video)

Un jandarm numit în presa locală ”îngerul copiilor bolnavi” a alergat 10 kilometri în unitatea militară deoarece nu a putut participa la semimaratonul organizat în Galați. Jandarmul cunoscut pentru că aleargă în curse cu scop umanitar a fost de serviciu și nu a putut merge la evenimentul tradițional.

Plutonierul major Cristian Onofrei a început să alerge chiar în momentul în care se dădea startul la cursa din oraș.

El a alergat prin curtea unității chiar dacă ploua.

jandarm-galati
Foto: captură video Facebook / Jandarmeria Galați

„Cu regret, anul acesta Cristi nu a putut participa fizic la ediția 2021, însă a ales să se înscrie în cursa virtuală. Fiind de serviciu, Cristi a alergat pe o ploaie măruntă în Cazarma Jandarmeriei, pe o distanță de 10,2 km.

L-am întrebat dacă ploaia nu l-a speriat. A zâmbit și ne-a spus: competițiile nu țin cont de condițiile meteo, ele trebuie să fie aceleași pentru toți, așa este fair-play. Când s-a dat startul pe Faleză am început și eu.

ADVERTISING

Și încă ceva, crezi că mă mai pot numi jandarm dacă mă sperie câteva picături de ploaie?”, scrie pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Galați.

Implicarea în cauzele umanitare unește oameni și oferă speranțe. Ca la fiecare ediție, și anul acesta Semimaranton...

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați pe Duminică, 6 iunie 2021

Semimaraton Galați este un eveniment filantropic, cu caracter sportiv, organizat în fiecare an pe faleza Dunării din orașul Galați. În 2021 evenimentul a ajuns la a opta ediție.

ADVERTISING

Mai multe imagini și informații despre câștigători puteți găsi pe pagina special dedicată evenimentului.

Atât de așteptat de către alergători, ????‍♀️????‍♂️Semimaraton Galați, ediția 2021, a început. Jandarmeria Galați este...

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați pe Sâmbătă, 5 iunie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇