Ultimul drum - cum să vă asigurați transportul funerar adecvat, cu Rarox

rarox_3

Trecerea în neființă, în cultura noastră, implică o sumedenie de episoade simbolice, cu încărcătură emoțională, dogme religioase și tradiții. Nerespectarea lor atrage furia celor din comunitate și ultimul lucru pe care și l-ar dori familia îndoliată este să aibă de-a face cu tot felul de comentarii, cum că nu ar onora cum se cuvine imaginea și amintirea defunctului. Așadar, vor fi puse la punct toate detaliile legate de înmormântare, așa cum tradiția spune. Iar din acest episod nu lipsește grija pentru transportul auto funerar.

ADVERTISING

Rarox va pune la dispoziție inclusiv limuzine funerare

Se spune despre drumul către cimitir că este cel fără de întoarcere. Există, din nou, o simbolistică aparte privind acest moment, căci este ca și când defunctul trebuie să treacă prin locurile în care a trăit, pentru ultima oară, înainte de a fi îngropat. Uneori, cortegiul funerar ocolește destul de mult, însă totul pentru a nu se întoarce din drum - simbol al drumului fără de întoarcere, spre viața veșnică.

În evoluția serviciilor funerare am trecut de la carul cu boi, căruță sau caleașcă la mașinile special destinate pentru transportul funerar. În lista de servicii funerare Bucuresti a firmelor de profil veți găsi și posibilitatea acestui serviciu, de a închiria o mașină de acest gen. Atenție, nu oricine este autorizat să transporte defuncți, așadar aveți nevoie neapărat de o firmă serioasă ce prestează servicii autorizate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De la Rarox, firma bucureșteană pe această nișă de servicii, puteți opta inclusiv pentru varianta limuzinelor închiriate. Acestea sunt ceva mai scumpe, dar își merită banii și sunt, negreșit, versiunea elegantă ce surclasează pe cele clasice.

Aveți nevoie de servicii funerare complete, inclusiv transport, chiar dacă înmormântarea este limitată de pandemie

În cazul în care vă confruntați cu situația dificilă a defunctului ce a avut Covid și trebuie să vă supuneți unor reguli aparte, de transportul funerar tot aveți nevoie. Concret, reglementările la ora actuală prevăd ca sicriul să rămână sigilat, să fie manipulat de personal care își ia toate măsurile de protecție, iar înmormântarea să fie rapidă, în decurs de câteva ore de la momentul în care ridicați corpul neînsuflețit.

ADVERTISING

Serviciile funerare sunt extrem de importante și necesare și își dovedesc utilitatea și eficiența mai ales în aceste momente. Pentru că nu aveți timp de pierdut și în toată nebunia aceasta, se impune să colaborați cu cei care au cât de cât habar despre cum și ce trebuie să facă. Rarox pune la dispoziție servicii complete, astfel încât să puteți organiza în timp util toate cele necesare.

Transportul funerar la Rarox este dublat ca serviciu și de transport asigurat pentru familia îndoliată și alții care pot și vor participa la funerarii. Vă scutește de oboseala drumului până la urmă.

Serviciile funerare la ora actuală sunt destul de complexe și efectiv vă ușurează din această povară emoțională de a organiza funeraliile. Descoperiți pachete ce pot fi plătite pe baza talonului de pensie și alte oferte avantajoase la funerarenonstop-bucuresti.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇