Top electrocasnice care nu pot lipsi din bucătăria ta

Top electrocasnice care nu pot lipsi din bucătăria ta

Tehnologia a schimbat toate aspectele vieții noastre și ne-a ușurat munca chiar și în bucătărie. Electrocasnicele nu îți ușurează munca doar din punct de vedere al timpului, ci te ajută și să o faci mai bine. Ți-am pregătit o listă de electrocasnice care nu pot lipsi din bucătăria ta:

Blender

Dacă înainte un blender putea doar să toace mărunt anumite alimente, acum există multe variante multifuncționale cu accesorii care te vor ajuta să prepari cu ușurință rețetele tale preferate. Aceste electrocasnice au tocător mic și mare, tel din oțel, bol de mixare și accesorii pentru piure. Îl poți folosi pentru tocat, răzuit, feliat, mixat, zdrobit sau bătut, și este foarte ușor de curățat.

ADVERTISING

Multicooker

Atunci când îți dorești un aparat cu ajutorul căruia să poți realiza aproape toate rețetele, alege un multicooker. Trebuie doar să adaugi ingredientele și să selectezi programul dorit și să îl lași să îți pregătească mâncarea. În plus, funcția de pornire întârziată îți va permite să ai mâncarea gata atunci când ajungi acasă de la serviciu.

Air fryer

Cu toții știm că mâncarea prăjită nu este cea mai sănătoasă alegere, dar un air fryer poate schimba. Poți prăji cartofi cu o singură linguriță de ulei, simplu și rapid. Vei obține o cină sau un prânz cu mai puține calorii, dar la fel de delicios.

ADVERTISING

Storcător

Un storcător performant îți va permite să pregătești sucurile tale preferate, pentru un plus zilnic de vitamine. Avantajul este că poți stoarce în aceeași măsură și fructe și legume. Nici măcar nu va trebui să feliezi fructele, poți adăuga direct un măr întreg sau o portocală decojită.

Robot de bucătărie

Robotul de bucătărie va schimba modul în care faci prăjituri sau pâine. În primul rând, poți mixa ingredientele la viteză mare, timp de minute întregi, fără să folosești mâinile. În acest timp te poți ocupa de glazură sau poți face curat în bucătărie.

ADVERTISING

Nutribullet

Îmbunătățește-ți stilul de viață și trăiește mai sănătos cu ajutorul unui nutribullet. Cu ajutorul său poți pregăti sucuri, smoothie-uri, chiar și supe delicioase, simplu și rapid. Fructele și legumele se vor transforma, astfel, într-o băutură nutritivă delicioasă. 

Aceste electrocasnice te vor ajuta să transformi gătitul dintr-o nevoie într-o plăcere și îți vor oferi senzația că te joci atunci când ești în bucătărie. Ca să nu mai menționăm că vei economisi timp și energie.