Top 3 lucruri pe care i le poți oferi unei viitoare mămici la baby shower

Top 3 lucruri pe care i le poți oferi unei viitoare mămici la baby shower

Urmează ca una dintre prietenele tale să nască și vă gândiți să-i organizați o petrecere surpriză? Dorești să îi cumperi ceva util, indiferent de prețul cadoului, dar nu ai idei? Acest articol îți vine în ajutor cu 3 idei de cadouri utile pe care fiecare mamă ar trebui să le aibă în casă înainte de a naște. Dacă dorești să-i oferi un cadou practic, atunci află de la partenerul ei sau de la un membru al familiei care sunt lucrurile pe care încă nu și le-a cumpărat. 

Iată 3 idei ingenioase pe care orice mamă și le-ar dori să le primească la petrecerea pentru bebeluși (baby shower):

  1. Un baby monitor 
ADVERTISING

Un baby monitor este cu siguranță un cadou util pentru viitoarea mamă. Practic, acesta constă într-o cameră video și un monitor, pe care mama îl poate folosi pentru a-și monitoriza copilul atunci când are musafiri, gătește sau pur și simplu se relaxează în altă cameră. Există multiple funcționalități pe care acest gadget le poate oferi, cum ar fi redarea de muzică pentru a-l liniști pe bebeluș, comunicarea audio și multe altele, toate cu rolul de o ajuta pe mămică în această nouă etapă.

  1. Un balansoar pentru bebeluși 
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un alt cadou foarte util este un balansoar pentru bebeluși, care poate fi de mare ajutor pentru proaspăta mamă. Poți alege din opțiunile disponibile pe babymatters.ro, unde vei găsi o varietate de modele potrivite. Practic, mama își poate așeza bebelușul în balansoar, unde acesta se va legăna, juca sau relaxa. Balansoarele sunt dotate cu diverse caracteristici utile, cum ar capacitatea de pliere, pentru a putea fi depozitat cu ușurință în mașină. 

  1. Cărțile de motricitate și jucăriile din lemn

Cărțile de motricitate sunt esențiale pentru dezvoltarea viitorului bebeluș. Acestea îl ajută să-și dezvolte abilitățile motorii, să prindă, să țină și să strângă obiecte cu mâinile sale. De asemenea, jucăriile din lemn sunt o opțiune mult mai practică în comparație cu cele din plastic, fiind ecologice și rezistente în timp. Astfel, nu va fi necesară înlocuirea jucăriilor atât de des. Prin urmare, un astfel de cadou este cu adevărat util pentru o viitoare mamă. Totodată, psihologii recomandă aceste jucării din lemn pentru că sunt mai igienice și oferă o experiență senzorială mai plăcută pentru bebeluși. Cărțile pot fi adaptate și pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 luni, având culori contrastante care contribuie la dezvoltarea vizuală a bebelușului și la pregătirea acestuia pentru a percepe mai bine mediul înconjurător. 

ADVERTISING

Așadar, acestea sunt doar câteva exemple de cadouri utile pe care orice viitoare mamă ar trebui să le primească și să le aibă la îndemână. Toate aceste produse îi vor facilita adaptarea la noua etapă a vieții sale și vor face ca rolul de mamă să devină puțin mai ușor de gestionat. În plus, ar fi benefic să incluzi în această listă și produse sau servicii care să ofere mămicii momente de relaxare și odihnă, precum abonamente la clase de yoga prenatal sau vouchere pentru masaje terapeutice. Astfel de cadouri contribuie la îmbunătățirea stării de bine a mamei și la pregătirea ei pentru perioada postnatală.