”Se sufocă. Ne imploră. Regretă”. Cine e în spatele bannerului uriaș din centrul Capitalei

”Se sufocă. Ne imploră. Regretă”. Cine e în spatele bannerului uriaș din centrul Capitalei

De câteva zile, în centrul Capitelei a apărut un banner care a stârnit multe reacții în mediul online.

Pe fațada blocului Scala de pe Bulevardul Magheru au fost plasate imagini uriașe din secții de terapie intensivă și mesajul ”Se sufocă. Ne imploră. Regretă”.

Inițial, nu s-a știut cine e în spatele acestei campanii, însă se pare că de săptămâna aceasta am putea întâlni mai multe astfel de bannere.

Work of art pe Magheru. Cinste cui a facut treaba asta!LE: Foto - Cristian Movila; Text - Serban Alexandrescu

Publicată de Andreea Smerea pe Duminică, 7 noiembrie 2021

Alina Moisoi, responsabil de comunicare al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a declarat pentru Libertatea.ro că este vorba despre o campanie demarată de CNCAV în parteneriat cu o agenție de publicitate.

ADVERTISING

„Oficializarea acestei acțiuni va fi făcută săptămâna viitoare. E un prim pas în cadrul unei campanii. Ideea principală este că imunizarea ne poate ajuta să învingem pandemia. Adică, dacă tot avem soluția vaccinării, hai s-o folosim, acesta este mesajul strategiei. Agenția de publicitate cu care colaborăm lucrează pro-bono”, a spus Alina Moisoi.

Imagini cu bannerul s-au viralizat peste weekend pe rețelele de socializare. Mai mulți internauți au atribuit fotografiile lui Cristian Movilă și textul lui Șerban Alexandrescu.

“Se sufocă. Ne imploră. Regretă.”Banner nebranduit pe Magheru.Sursa foto: Catalin Gradinariu si nwradu.ro blogUpdate: fotografii realizate de Cristian Movila cu text de Serban Alexandrescu.

Publicată de Cristian Vasile pe Sâmbătă, 6 noiembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇