Restricții de trafic pentru trei săptămâni și reparații de trotuare pe bulevarde în București

Restricții de trafic pentru trei săptămâni și reparații de trotuare pe bulevarde în București
Foto: Facebook Nicușor Dan

Primăria Capitalei anunță restricții de trafic și de parcare timp de trei săptămâni în București, între 26 septembrie și 14 octombrie, când va avea loc Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, la care participă delegații din 193 de țări.

România organizează cea de-a 21-a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (ITU PP 22), la București, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie, eveniment de importanță majoră pentru sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor, la nivel mondial.

ADVERTISING

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții, Primăria Capitalei anunță că vor exista restricții de trafic și de parcare în București, în intervalul orar 07:00 - 19:00, potrivit B365.ro:

  • pe Bulevardul Națiunile Unite, Bulevardul Libertății, Calea 13 Septembrie și Strada Izvor, va fi instalat un perimetru de trafic delimitat doar pe prima bandă, de jur împrejurul Palatului Parlamentului în vederea fluidizării traficului.
  • pe Calea 13 Septembrie, între Strada Uranus și Bulevardul Libertății – banda I de circulație;
  • pe Bulevardul Libertății (între Calea 13 Septembrie și Calea Rahovei – benzile I, II și III de circulație, sensul de mers către rond Coșbuc);
  • pe aleile de acces din Calea 13 Septembrie și Calea Rahovei de la Academia Română;
  • pe aleile de acces către parcarea Patriarhiei Române de la Catedrala Mântuirii Neamului;
  • parcarea George Enescu;
  • parcarea Sala Palatului;
  • parcarea pentru autocare din zona Izvor/Hașdeu (intersecție str. Izvor cu str. B. P. Hașdeu);
  • parcarea restaurantului Cina;
  • parcarea Piața Libertății (Fântâna Zodiac);
  • parcarea de la intersecția Bulevardului Libertății cu Bulevardul Națiunile Unite, în proximitatea sediului Poliției Locale;
  • locurile de parcare din proximitatea hotelului J. W. Mariott.
ADVERTISING

„La eveniment se reunesc delegații din cele 193 de state membre pentru a decide viitorul organizației în ansamblul său, determinând astfel capacitatea sa de a influența dezvoltarea domeniului IT&C la nivel global”, transmite Primăria Capitalei.

Reparații la trotuare pe bulevarde

De asemenea, primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că sunt efectuate reparaţii la trotuarele aferente bulevardului I.C. Brătianu şi, în următoarea perioadă, vor fi realizate lucrări şi la trotuarele de pe bulevardul Gheorghe Magheru şi din Piaţa Unirii. Administraţia Străzilor Bucureşti (ASB) va repara, în total, aproximativ 60 de trotuare, a adăugat edilul.

ADVERTISING

„Se intervine pentru reparaţia trotuarelor aferente bulevardului I.C. Brătianu, după mai mulţi ani în care nu s-au mai alocat fonduri în acest sens.

De asemenea, în perioada următoare, lucrările vor fi extinse şi la trotuarele de pe bulevardul Ghe. Magheru şi din Piaţa Unirii.

Lucrările urmează a fi finalizate în luna noiembrie 2022 şi vor avea un termen de garanţie de 12 luni de la recepţie.

În cadrul aceluiaşi contract de lucrări, Administraţia Străzilor Bucureşti (ASB) va repara, în total, aproximativ 60 de trotuare”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook. 

Se intervine pentru reparaţia trotuarelor aferente bulevardului I.C. Brătianu, după mai mulţi ani în care nu s-au mai...

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 22 septembrie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇