Restricţii de trafic în București. Se lucrează la reţeaua de apă potabilă

Traficul rutier va fi restricţionat, începând de marţi, în etape, în zona intersecţiei bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea din Bucureşti, pentru realizarea de lucrări pentru înlocuirea reţelei de apă potabilă.

Restricţiile de circulaţie vor fi instituite în etape. Astfel, în etapele I şi II, pe Bd. Iuliu Maniu (sensul de intrare în Mun. Bucureşti) vor fi asigurate 3 benzi de circulaţie.

În etapa a III-a se vor asigura 2 benzi de circulaţie, restricţia urmând a se impune pe benzile 2 şi 3, înainte de intersecţia cu Bd. Vasile Milea.

În etapa a IV-a, restricţia temporară va fi poziţionată în intersecţie, de cealaltă parte a liniei de tramvai, sensul de deplasare către Piaţa Leu, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.

Lucrarea se va executa în intervalele orare 09.00-15.00, respectiv 22.00-06.00, în afara acestora executantul urmând a ridica restricţiile prin asigurarea şantierului.

Brigada Rutieră solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule doar pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.