Record de amenzi date de Poliția Locală Sector 2, în noiembrie – Primarul anunță mărirea unora, pentru că ”legea e prea puțin respectată”

Record de amenzi date de Poliția Locală Sector 2, în noiembrie – Primarul anunță mărirea unora, pentru că ”legea e prea puțin respectată”

Poliția Locală din Sectorul 2 a dat în luna noiembrie amenzi în valoare totală de peste 1 milion de lei. Un record, spune primarul Radu Mihaiu, care constată că în sectorul său ”legea e prea puțin respectată”, așa că propune majorarea amenzilor.

”Într-o lume ideală nu am da deloc amenzi fiindcă nu am avea pentru ce, dar din păcate în Sectorul 2 legea e prea puțin respectată. Ceea ce e inacceptabil”, spune primarul Radu Mihaiu într-o postare pe Facebook.

Edilul subliniază că ”în luna noiembrie s-au dat cele mai multe amenzi din istoria Poliției Locale Sector 2 - 1.145.350 lei” și precizează, în plus, că ”se poate observa o evoluție a sancțiunilor de la o lună la alta și, comparând cu anii anteriori, valoarea totală s-a triplat”.

ADVERTISING

Cele mai multe amenzi s-au dat la categoria ”Curățenie/Deșeuri”:

amenzi
Foto: Facebook / Radu Mihaiu

”Un alt aspect interesant e că în ultimele 3 luni agenții au început să dea mai puține amenzi la valoare minimă și mai mult spre maxim. De altfel, e din ce în ce mai evident că pentru anumite fapte valoare sancțiunii este prea mică și nu descurajează suficient.

De aceea avem acum în lucru modificarea HCL 301 pentru a mări acele amenzi stabilite de Consiliul Local, modificare de care se ocupă colega mea Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2 - în caz că aveți anumite propuneri”, este invitația adresată de primar bucureștenilor cu spirit civic care locuiesc în Sectorul 2.

Într-o lume ideală nu am da deloc amenzi fiindcă nu am avea pentru ce, dar din păcate în Sectorul 2 legea e prea puțin...

Publicată de Radu Mihaiu pe Sâmbătă, 11 decembrie 2021

C.B.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇