Primarul Sucevei: Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat după trecerea cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou

Primarul Sucevei: Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat după trecerea cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou

Primarul municipiului Suceava, Ioan Lungu, a declarat că există ”statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătăţit ca urmare a trecerii cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere”. Primarul a cerut reprezentanţilor Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor să mai facă astfel de pelerinaje.

Ioan Lungu a participat recent la şedinţa anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, unde a subliniat impactul procesiunilor cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, fiind vizibilă reducerea numărului de îmbolnăviri în această perioadă de pandemie.  

ADVERTISING

”Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătăţit ca urmare a trecerii cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere”, a precizat edilul. 

Acesta a cerut organizarea altor pelerinaje în oraş şi judeţ: ”Nu ştim cum vor evolua lucrurile, dar, în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră, să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraş şi prin judeţ”. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇