Primarul Sectorului 6 a reclamat o cursă de maşini la Brigada Rutieră și a fost luat la mişto UPDATE Reacția Poliției

Primarul Sectorului 6 a reclamat o cursă de maşini la Brigada Rutieră și a fost luat la mişto <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Reacția Poliției

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a relatat pe Facebook că a reclamat desfăşurarea unei curse de maşini în centrul Capitalei la Brigada Rutieră, însă atunci când a sunat ofiţerul de serviciu l-a luat la mişto – „că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…?”.

Edilul a mai spus că va face o plângere administrativă şi speră să mai existe înregistrarea telefonică.

UPDATE Poliția Rutieră a Capitalei a transmis, luni, că verifică modul „în care s-a exprimat polițistul”, care a preluat sesizarea primarului.

ADVERTISING

„Având în vedere aspectele sesizate în spațiul public cu privire la modul în care s-a exprimat polițistul care a preluat sesizarea persoanei, la nivelul Brigăzii Rutiere s-au demarat verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, precizează un comunicat al Poliției Rutiere, citat de G4Media.

„Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în oraşul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetăţean şi să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.  

ADVERTISING

În această seară am decis să ies la plimbare în Centrul oraşului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern şi am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfăşura o cursă de maşini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.  

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră Bucureşti să le spun oamenilor să ştie, am zis ca ajut. Rezultatul a fost că ofiţerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paşte, a fost să mă ia la mişto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar...? Şi mi-a închis telefonul în nas.  

ADVERTISING

Două chestiuni:  

(1) marţi voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.  

(2) dacă vreodată întâlniţi astfel de atitudini la Poliţia Locală a Sectorului 6, vreau să ştiu”, a scris Ciprian Ciucu duminică pe Facebook. 

Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București!Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Duminică, 2 mai 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇