Nicușor Dan dă startul unei campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din Capitală

Nicușor Dan dă startul unei campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din Capitală

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță startul campaniei de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor fără pedigree din Capitală.

”Prin intermediul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) ne propunem să sterilizăm gratuit 10.000 de câini și pisici, cu un maxim de 5 animale de companie pe gospodărie. Înscrierea animalelor rămâne deschisă până în momentul atingerii limitei menționate”, anunță Nicușor Dan.

Am dat startul campaniei de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor fără pedigree din Capitală. Prin intermediul…

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 10 noiembrie 2021

Bucureștenii interesați de sterilizarea propriilor câini sau pisici pot să facă programările la telefonul 0743.204.942, între orele 10:00–16:00, de luni până vineri.

ADVERTISING

Oamenii au reacționat imediat pe rețelele sociale.

”Un proiect foarte bun, ce ar trebui sa fie continuat tot anul! Preferabil pentru animalele de rasa comuna, fara adapost si pentru persoanele cu venituri mici, care nu-si permit sa sterilizeze (exista clinici care cer pentru sterilizarea unei catele salariul minim pe economie).

De asemenea, n-ar strica mai multe tarcuri de caini, ca n-avem toti bichoni, iar cainii au nevoie sa mai si alerge”, scrie o bucureșteancă.

”Ar trebui și vaccinate cele fără stăpân, cu ocazia vizitei la medic, pentru a evita o epidemie de panleucopenie. Văd pe grupurile de rescue că extrem de multe pisicuțe salvate au deja boala de pe stradă”, scrie o alta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇