Nicușor Dan a demis doi dintre oamenii Gabrielei Firea de la Primărie. Cine pleacă și cine vine în loc

Nicușor Dan a demis doi dintre oamenii Gabrielei Firea de la Primărie. Cine pleacă și cine vine în loc

Nicușor Dan a anunțat că i-a eliberat din funcțiile de conducere de la Primăria Capitalei pe doi dintre oamenii cunsocuți ai administrației Gabrielei Firea: Marius Coaje și Alina Tarcevschi.

”Azi am decis schimbări în conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcții Marius Coaje, director adjunct, și Alina Tarcevschi, director executiv adjunct.

De asemenea, în funcția de director adjunct al acestei Administrații îl voi numi pe Edmond Niculușcă. El e fondatorul Asociației ARCEN și un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei.

ADVERTISING

E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Școlii Centrale și a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul București”, a precizat Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Azi am decis schimbări în conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic,...

Posted by Nicușor Dan on Wednesday, December 2, 2020

Alina Tarcevschi, nașa de cununie a lui Firea

Marius Coaje a fost consilierul pe probleme de infrastructură al Gabrielei Firea și a deținut, de-a lungul timpului, funcții și în cadrul unor companii municipale. A supervizat campania de consolidări și de refacere a fațadelor din cadrul administrației Firea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Despre Alina Tarcevschi, presa a scris că este nașa de cununie a cuplului Gabriela Firea – Florentin Pandele. În declarațiile sale de avere, Firea menționa încă de acum 11 ani că o împrumutase cu bani pe Alina Tarcevschi. Prin 2013, aceasta avea să-i returneze Gabrielei Firea 30.000 de euro dintr-un împrumut.

La acest moment, Tarchevschi mai are să-i dea Gabrielei Firea 11.000 de euro, potrivit celei mai recente declarații de avere a fostului primar general.

Ce promite noul director adjunct de la Administrația pentru Consolidări

La scurt timp după anunțul lui Nicușor Dan, Edmund Niculușcă și-a anunțat primele planuri pentru Administrația la conducerea căruia a fost numit.

ADVERTISING

”După 12 ani de muncă pentru patrimoniul Bucureștiului, preiau una dintre cele mai arzătoare și delicate probleme ale orașului.

Mă duc în această administrație alături de profesioniști și experți pe care îi aduc alături de mine pentru a putea mișca lucrurile, așa cum am făcut cu toate proiectele pe care le-am coordonat.În primele luni e nevoie de o evaluare strictă a activității acestei Administrații și de un nou plan de management.

Voi deschide AMCCRS către un dialog activ cu profesioniștii din domeniu, experți, ONG-uri, cetățeni și organizații internaționale”, a scris Niculușcă pe Facebook.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, m-a numit director adjunct al Administrației pentru Consolidarea Clădirilor...

Posted by Edmond Niculușcă on Wednesday, December 2, 2020

Acesta a fost numit consilier personal al primarului general Nicușor Dan, pe data de 18 noiembrie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇