Mici detalii care fac diferența - Obiecte care cresc confortul și organizarea în orice baie

Mici detalii care fac diferența - Obiecte care cresc confortul și organizarea în orice baie

Designul unei băi ar trebui să fie optimizat atât pentru confort, cât și pentru un aspect estetic deosebit. Din acest motiv, o evaluare a băii tale actuale ar putea fi necesară. Sunt șanse ca din designul acesteia să lipsească cel puțin o componentă esențială, dacă baia nu a fost amenajată sau renovată recent. 

Există mai multe lucruri pe care este posibil să le treci cu vederea fără să vrei și care pot crește în mod absolut calitatea designului băii. Acest ghid va trece în revistă posibilele elemente care ar putea să lipsească din baia ta și motivele pentru care ar trebui să le incluzi.

Scaunele ajută la maximizarea confortului

Unele dintre cele mai des ignorate elemente din designul unei băi este reprezentat de scaunele de duș. Desigur, vor putea fi integrate doar în băi cu anumite dimensiuni. Cu toate acestea, în majoritatea băilor de dimensiuni medii și mari poți include scaune de duș. Scaunele pot veni într-o varietate de forme diferite. De exemplu, cele mai comune două tipuri de scaune vor fi cele cu picioare sau cele suspendate rabatabile.

ADVERTISING

Scaunele de duș sunt excelente din mai multe motive. În primul rând, ele sunt practic necesare pentru persoanele care întâmpină dificultăți de mobilitate într-o baie. În al doilea rând, acestea sunt adaosuri excelente pentru maximizarea confortului într-un duș. Oricine poate folosi un scaun de duș, iar acestea pot fi montate în diverse moduri. În ceea ce privește scaunele cu picioare, acestea pot fi plasate practic oriunde. Oricum ar fi, scaunele sunt un element important al unei zone de baie confortabile.

Este posibil să ai nevoie de câteva dulapuri mici

Piesele de mobilier sunt, în general, incluse în planul de design al unei băi. Însă de cele mai multe ori, încă un set de dulapuri mici poate fi exact ceea ce ai nevoie atunci când strângi în timp mai multe accesorii pe care nu ai unde să le depozitezi. De exemplu, ia în considerare două dulapuri suspendate pe care le poți pune de o parte și de alta a oglinzii. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, poți opta pentru un dulap suspendat cu oglindă. Acesta este excelent pentru a ține obiecte mici și articole de toaletă și este o opțiune de depozitare foarte convenabilă pentru băile mici. Dacă ai nevoie de mobilier pentru baie modern, consultă germanquality.ro - găsești o varietate impresionantă de modele potrivite pentru diverse stiluri și preferințe. 

Geberit Selnova Square Dulap suspendat cu oglinda 79x18xH85 cm, maro (nuc american hickory) - GQS German Quality

Dușurile igienice, o componentă esențială pentru confort și sănătate

În timp ce ne concentrăm adesea pe aspectul estetic și confortul general al unei băi, nu ar trebui să subestimăm importanța igienei personale. Dușurile igienice, precum și alte accesorii similare, reprezintă o parte vitală a experienței de baie. Acestea adaugă un nivel suplimentar de confort și contribuie la menținerea igienei personale. Cu tehnologii avansate și opțiuni personalizate disponibile, inclusiv seturi de duș cu funcții de control al temperaturii și jeturi ajustabile, dusurile igienice pot fi adaptate. 

ADVERTISING

Coșurile de rufe sunt adesea neglijate

O altă piesă dintre cele mai neglijate în amenajarea unei băi este coșul de rufe. În general, coșurile de rufe sunt folosite pentru a depozita prosoapele și lenjeria de pat până când acestea sunt gata să fie spălate. Acest lucru este important din mai multe motive. În primul rând, îți va oferi o locație dedicată pentru rufele ce trebuie spălate. De asemenea, coșurile de rufe pot servi, de asemenea, ca un element de design incredibil. 

O baie completă ar trebui să includă toate accesoriile necesare și, în același timp, să includă și elementele care sporesc considerabil confortul, accesibilitatea și comoditatea!