Intră în cursa faptelor bune: Bikeathon Țara Făgărașului 2021

Bikeathon Țara Făgărașului 2021

Au mai rămas două săptămâni în care vă puteți înscrie la ediția 2021 a Bikeathon Țara Făgărașului, cursa faptelor bune. Bicicliștii care doresc să pedaleze pentru unul dintre proiectele susținute la ediția Bikeathon Țara Făgărașului de anul acesta se mai pot înscrie online, până pe 3 septembrie, la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti-2/.

Spre deosebire de edițiile anterioare ale concursului, la ediția din acest an nu se vor mai face înscrieri în ziua  evenimentului. 

ADVERTISING

Pentru bicicliștii înscriși în concursul de anul acesta, Bikeathon vine cu 5 provocări:

18 septembrie 2021

  • BKT 70, cursa de 70 de km
  • BKT 40, cursa de 40 de km
  • BKT 20, cursa de 22 de km
  • BKT 4, cursa de 4 km pentru persoanele în scaun rulant sau handbike

19 septembrie 2021

  • BKT 10, cursa de 10 km (cursa populară) pentru familie
  • În plus, pe 19 septembrie, vor avea loc și cursele copiilor, în jurul Cetății Făgăraș (1 TUR, 2 TURE și 3 TURE).

Întregul calendar al concursului este disponibil la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/calendar/.

ADVERTISING

La fel ca în cazul edițiilor anterioare, traseele celor 5 curse ale Bikeathon Țara Făgărașului îi provoacă pe bicicliștii înscriși să descopere Făgărașul și peisajele naturale din împrejurimile orașului.

Hărțile traseelor sunt disponibile la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/trasee/.

În caz de vreme nefavorabilă sau de alte impedimente de natură tehnică sau care țin de infrastructură, traseele pot suferi modificări sau actualizări.

Orice modificare va fi comunicată pe canalele oficiale ale Bikeathon Țara Făgărașului.

ADVERTISING

Pedalează pentru a rezolva problemele comunității

Bikeathon Țara Făgărașului este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, care combină bucuria de a pedala în natură cu cea de a dărui și sprijini inițiative comunitare.

Bikeathon Țara Făgărașului susține spiritul de inițiativă al făgărășenilor, prin finanțarea ideilor care pot rezolva problemele comunității și care pot crește calitatea vieții locuitorilor din Țara Făgărașului. 

Mai multe detalii despre cele 9 proiecte înscrise la Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2021 sunt disponibile la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/proiecte-inscrise/.

Mai multe informații despre Bikeathon Țara Făgărașului sunt disponibile la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bikeathontarafagarasului.

Despre Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) este o instituție locală care funcționează ca un mecanism de identificare a nevoilor, dar și a oportunităților comunității locale, care propune strategii, creează mediul pentru sprijinirea și dezvoltarea comunității și care urmărește în activitatea sa beneficiul public.

FCTF stimulează spiritul filantropic și implicarea comunității locale în proiectele și campaniile dezvoltate prin dedicarea rezultatelor exclusiv comunității pe care o deservește.

Mai multe informații despre Fundația Comunitară Țara Făgărașului sunt disponibile la adresa https://fundatiactf.ro/


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇