În anticiparea mult-așteptatului târg Baby Boom, Baby Matters este printre primii participanți din România care dă drumul la reducerile online de primăvară

În anticiparea mult-așteptatului târg Baby Boom, Baby Matters este printre primii participanți din România care dă drumul la reducerile online de primăvară

În perioada imediat următoare, mai precis între 2 și 5 martie, va avea loc târgul de primăvară Baby Boom la Pavilionul Romexpo. Acesta este cel mai mare și mai așteptat târg din industria de puericultură din România unde vor participa atât cele mai cunoscute magazine de specialitate din țară, cât și cele mai renumite branduri din domeniu. 

Mai mult decât atât, fiindcă prețurile din această perioadă sunt cele mai bune, clienții așteaptă cu nerăbdare, încă de la începutul anului, evenimentul menționat. În plus, de obicei, marii jucători din industrie dau drumul mai repede în magazinele lor online la reducerile aferente acestui eveniment. Așadar, chiar din data de 27 februarie, site-ul babymatters.ro a lansat reducerile, în așteptarea târgului de primăvară.

ADVERTISING

"Primăvara aduce o nouă viață, iar reducerile la Baby Matters sunt un mod minunat de a pregăti calea pentru nou-născuți și copii mici." - Rosioru Mihai, Project Manager Baby Matters

Anul acesta, la fel ca în fiecare an de când a apărut pe piața de puericultura, Baby Matters oferă părinților promoții personalizate și imbatabile atât online, cât și în showroom. 

Echipa Baby Matters, dar și piața sunt într-o continuă creștere și dezvoltare. Dacă înainte concurența nu era atât de acerbă, în prezent lucrurile stau diferit. Odată cu apariția lor și cu modul unic de a se face remarcați în industria de puericultură, concurența a început să fie tot mai puternică, motivându-i astfel să exceleze.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma unei analize efectuate, reprezentanții Baby Matters au constatat că pot aduce pe piață, într-un singur magazin, produse calitative, alături de servicii pe măsură. În prezent, echipa lor este formată din persoane care se implică total atunci când este vorba de clienți, oferindu-le suportul necesar pentru a lua cele mai bune decizii pentru bebelușii lor. Totodată, cel mai mare obiectiv al lor este de a vinde pe piața românească cele mai bune produse din domeniu. Așadar, cei care vor fi alături de echipa Baby Matters în cadrul acestui târg de primăvară, desfășurat în perioada 27 februarie - 6 martie, vor putea achiziționa articole pentru bebeluși premium, la prețuri de neratat.

ADVERTISING

Focusul brandului este ca părinții să fie corect informați în legătură cu ofertele care există pe piață în momentul actual. De asemenea, o altă dorință este de a le reaminti părinților cât este de important să fie pregătiți din timp pentru sosirea bebelușului lor, mai ales când vine vorba despre primele produse în care va ieși la plimbare acesta. Până la urmă, este esențial și să obțină un raport calitate-preț excepțional.

Ca o părere asupra evoluției pieței în domeniul în care activează, cei de la Baby Matters consideră că lucrurile vor merge tot mai bine. Fiind o cerere destul de mare, automat și oferta devine tot mai bogată datorită produselor și a magazinelor. Drept urmare, există foarte mult loc pentru evoluție, iar cei implicați în acest domeniu exploatează la maximum oportunitățile, iar clienții au doar de câștigat!