Îmbunătățește aspectul și durabilitatea suprafețelor din beton cu ajutorul profesioniștilor de la Master Stone Clean

Îmbunătățește aspectul și durabilitatea suprafețelor din beton cu ajutorul profesioniștilor de la Master Stone Clean

Betonul este unul dintre cele mai des utilizate materiale de construcții. Acesta formează structura de rezistență a clădirilor, dar și suprafețe plane, cum sunt de exemplu șapele sau pardoselile din cadrul diferitelor imobile (parcări, garaje depozite, hale, ansambluri rezidențiale etc). 

Mulțumită noilor tehnici de lustruire și șlefuire beton, suprafețele din acest material pot fi finisate până se obține un luciu asemănător pietrei naturale și o rezistență ridicată la uzură. Atunci când ai nevoie de șlefuirea unei suprafețe din beton, este important să apelezi la ajutorul unor profesioniști ce realizează rapid și eficient procesul de șlefuire al betonului.

ADVERTISING

Cum este realizată șlefuirea betonului?

Șlefuirea pardoselilor din beton este un proces ce implică îndepărtarea stratului superior al materialului pentru a lăsa la vedere stratul de beton mai dur și mai compact aflat dedesubt. Profesioniștii utilizează un utilaj special, echipat cu ax rotativ, pe care se montează discuri diamantate de granulații diferite. 

Șlefuirea se realizează în mai multe etape, ce pot ajunge la 3 granulații atunci când se dorește aplicarea unei vopsele epoxidice și poate ajunge la 8 sau 9 granulații, pentru obținerea luciului mecanic al pardoselii. Procesul de șlefuire beton se realizează pe uscat, fără adăugarea apei sau a rășinilor. Reziduurile rezultate în urma lustruirii sunt îndepărtate cu un aspirator special. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acest proces îmbunătățește aspectul pardoselii, eliminând crăpăturile, petele și denivelările, însă poate avea și multiple beneficii. Ia naștere o suprafață perfect plană, ce are o mai bună aderență pentru anumite tipuri de finisaje și ce oferă o durabilitate mai mare.

Când se poate apela la ajutorul unei firme profesionale de șlefuire pardoseli beton?

Ca orice tip de material, și betonul poate suferi din cauza uzurii fizice. Pot apărea crăpături, se poate denivela, iar stratul de la suprafață își pierde duritatea. Procesul de lustruire beton implică o finisare graduală a pardoselii, rezultând o suprafață plană, rezistentă, aderentă, ce prezintă un aspect lucios.

ADVERTISING

Profesioniștii de la Master Stone Clean recomandă șlefuirea pardoselilor din beton în următoarele cazuri:

  • Pentru nivelarea șapei
  • Atunci când se dorește obținerea luciului 
  • Pentru îndepărtarea fisurilor, petelor și denivelărilor
  • Pentru îndepărtarea diferitelor reziduuri de suprafață (adeziv, rășină, vopsea)

Specialiștii în șlefuire pardoseli realizează mai întâi o evaluare a suprafeței pentru a stabili gradul de deteriorare al acesteia și ulterior se vor apuca de treabă. Sunt utilizate echipamente de șlefuire profesionale pentru a asigura o calitate superioară a serviciului și o eficiență maximă. Personalul este instruit să utilizeze aceste echipamente în mod corespunzător pentru a obține rezultatele dorite de către client.

Bucură-te de serviciile de șlefuire oferite de către o echipă de specialiști pregătiți să te ajute!

Serviciile profesionale de șlefuire beton oferite de profesioniștii de la Master Stone Clean reprezintă soluția durabilă și eficientă pentru îmbunătățirea aspectului și funcționalității pardoselilor din beton. 

Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu și având personal calificat, compania este un partener de încredere pentru orice proiect de șlefuire pardoseli din beton. În acest fel, suprafețele din acest material vor deveni netede, mai ușor de întreținut și mai estetice.