Familie mare, frigider mare. Cele mai bune frigidere Samsung pentru familii numeroase

Familie mare, frigider mare. Cele mai bune frigidere Samsung pentru familii numeroase

Într-o locuință, bucătăria este punctul central în care familia se adună pentru a lua masa și să se bucure de timp de calitate împreună. Pentru ca o bucătărie să fie perfect funcțională are nevoie de câteva aparate electrocasnice atât mari, cât și mici pentru a putea prepara mâncărurile preferate, iar dintre acestea frigiderul are o importanță aparte. Când ai o familie cu mulți copii sau cu mai mult de 4- 5 membri, un frigider mic se poate dovedi neîncăpător pentru nevoile tuturor. De aceea, frigiderele mari sunt ideale pentru familiile numeroase.

Aragazul și cuptorul sunt foarte importante în bucătărie, pentru că aceste două mari electrocasnice te ajută să prepari mâncare gustoasă și proaspătă. Pentru ca gustul să fie cât mai natural și mai bun, vei avea nevoie de un frigider care să păstreze legumele și fructele într-o stare cât mai proaspătă, un timp mai îndelungat. Frigiderul poate influența gustul mâncării mai mult decât îți poți imagina, dacă acesta are anumite funcții de bază pentru a păstra cât mai mult prospețimea și aroma produselor pe care le depozitezi în el. Atunci când ai o familie mare, o capacitate mai generoasă a unui frigider poate face diferența, iar multe familii cu peste 4 – 5 membri, găsesc că noile frigidere Samsung sunt perfecte  pentru stilul lor de viață.

ADVERTISING

Frigiderul este printre primele obiecte mari cumpărate într-o bucătărie nouă, deoarece după dimensiunea acestuia poți completa camera cu mobilierul dorit și să îți personalizezi stilul așa cum dorești.

Ce caracteristici importante are un frigider?

Atunci când dorești să îți schimbi frigiderul, trebuie să ai în vedere anumite specificații, mai ales că în ziua de astăzi există multe modele cu funcții diferite care te pot ajuta în timp la curățarea lui, dar și la menținerea mai bună a calității și prospețimii produselor cumpărate.

Clasa energetică

Consumul de energie este un prim factor important pe care toți consumatorii îl urmăresc atunci când vor să își achiziționeze un nou frigider și este indicat să alegi o clasă energetică cât mai bună pentru a economisi în timp.

Volumul

Dacă ai o familie mare, atunci ar trebui să te orientezi spre un frigider cu un volum cât mai mare. De fapt, numărul membrilor familiei va dicta de cele mai multe ori dimensiunea noului frigider. Trebuie să te gândești și la viitor, deoarece un frigider este o investitie pe termen lung și îl poți folosi timp de mulți ani. Mai ales noile familii vor lua în calcul și faptul că vor avea în viitorul apropiat copii și poate chiar o eventuală bonă sau mamă - soacră care va veni în vizită pentru o perioadă mai lungă, după nașterea unui copil.

ADVERTISING

Dimensiuni

Dimensiunea camerei contează. Dacă ai deja mobilier, atunci o măsurătoare în prealabil va fi necesară pentru a alege modelul perfect pentru ca frigiderul să se încadreze cât mai bine în spațiul respectiv. Poți alege modele mai înalte cu o lățime mai mică dacă spațiul nu te ajută.

No Frost

Această funcție este o minune pentru gospodine, deoarece dezghețarea nu va mai fii necesară atât de des.

Funcție gheață și/sau apă rece

Mai ales vara, gheața și apa rece sunt mereu necesare pentru a te răcori alături de băutura preferată.

Filtru antibacterian

Menține frigiderul curat fără bacterii care pot influența calitatea alimentelor.

Reglaj mecanic sau digital

Modelele mai noi au un afișaj digital care permite o reglare mai facilă. Nici cele mecanice nu sunt complicate, dar nu îți vor da acel aspect modern în bucătărie.

Ce frigider să alegi în funcție de numărul de membri din familia ta?

Este timpul să îți schimbi frigiderul sau te-ai mutat la casă nouă și ești gata să îți echipezi noua bucătărie? Numărul de membri al familiei este foarte important în alegerea acestui aparat electrocasnic. Nu trebuie să te gândești doar la prezent deoarece acesta poate funcționa mulți ani de acum înainte fără probleme. O familie tânără se poate mări oricând, astfel că o eventuală schimbare a frigiderului ar putea fi costisitoare. Am conceput o listă în funcție de numărul de membrii familiei care îl vor folosi pentru a ști după ce modele de frigidere să te uiți:

ADVERTISING

-         1 persoană – 100 – 200 L;

-         2 persoane – 200 – 300 L;

-         4 persoane – 300 – 350 L;

-         5 persoane sau mai multe – 350 – 800 L.

Cele mai bune frigidere Samsung pentru familia ta

Acum că știi caracteristicile frigiderelor și volumul acestora, este timpul să te uiți și peste câteva modele care se potrivesc cu nevoile familiei tale.

·         Frigider cu 2 uși Samsung RT50K633PSL/EO

Acest model de la Samsung are o capacitate de 504L, fiind perfect pentru o familie care are peste 5 membri. Modelul beneficiază de tehnologia No Frost, aceasta fiind utilă oricărei gospodine.

Dispune de 3 rafturi pe ușă, cu suport de ouă inclus. Frigiderul Samsung RT50K633PSL/EO are în partea de sus un congelator cu două rafturi, iar în partea de jos 4 polițe pentru depozitarea mâncărurilor, dar și spațiu special destinat fructelor și legumelor, putându-le ține proaspete mai mult timp.

Are o dimensiune de 178.5 x 79 x 77 cm și o greutate de 78 kg.

·         Frigider cu o ușa Samsung Bespoke RR39A746322, 387 L

Samsung Bespoke este uimitor încă de la prima privire. Are o singură ușă neagră, modernă, cu aspect minimalist care se va încadra cu succes în orice bucătărie. Și acest model beneficiază de tehnologia inovatoare No Frost, iar agentul termic folosit este R600a. Volumul net este de 387L, fiind ideal pentru o familie mare.

Interesant este și faptul că are un sistem de avertizare sonoră în cazul în care ușa rămâne accidental deschisă. O altă diferența față de alte modele este faptul că spatele frigiderului este complet închis, fiind mult mai ușor de curățat. Clean Back este un capac de siguranță neted, care ajută la o protecție suplimentară a agentului termic în caz de lovituri.

Ce caracteristici are acest model:

-       5 polițe din sticlă securizată;

-       5 rafturi pe ușă cu suport de ouă inclus;

-       suport de sticle;

-       iluminare tip LED pentru un consum mai mic.

Are o dimensiune de 185.3 x 69.4 x 59.5 cm și o greutate de 85.5 kg.

Frigiderele de la Samsung sunt unele dintre cele mai bune aparate electrocasnice de pe piață, Samsung ocupând un loc important în topul producătorilor de electrocasnice, telefoane și alte gadgeturi smart. Cu siguranță ai auzit de calitatea pe care aceștia o oferă.

 Familia ta merită ce este mai bun, iar un frigider de calitate îți va proteja bugetul atât din punct de vedere al energiei consumate, dar și prin durata mai mare de păstrare a alimentelor. Oferă familei tale legume, fructe și alte alimente proaspete în fiecare zi, cu ajutorul unui frigider performant și o capacitate suficient de generoasă. Dacă în prezent frigiderul tău este mai mereu plin ochi, iar când mergi la cumpărături te gândești că nu poți pune în coș tot ceea ce ai nevoie pentru că nu e loc în frigider, este evident că îți trebuie un frigider mai încăpător.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇