Ești nevoit să faci naveta săptămânal? Iată câteva activități ce îți vor mai distrage atenția de la oboseala acumulată pe drum

Ești nevoit să faci naveta săptămânal? Iată câteva activități ce îți vor mai distrage atenția de la oboseala acumulată pe drum

De când a început pandemia, viața de zi cu zi a căpătat o nouă dimensiune ce ne-a permis să lucrăm de oriunde ne-am dori, chiar stând în confortul propriei locuințe. Astfel, tot mai mulți oameni ce locuiesc în orașe depărtate de capitală, ori de centrele de maxim interes ale țării, au ajuns să aibă joburi remote, putând aflându-se în orice colț al țării. Ceea ce a produs o schimbare în ceea ce privește angajații, atunci când pandemia a luat sfârșit, este întocmai dorința angajatorilor de a-și vedea, regulat, oamenii la birou. Fie că ai reușit să faci un pact cu șeful tău și să lucrezi de acasă legat trei săptămâni pe lună, iar pe ultima să o petreci de la birou, în orașul unde se află firma pentru care lucrezi, fie că ești nevoit să bați săptămânal drumul pentru a îndeplinii cerințele companiei, un lucru este sigur – drumurile lungi și dese, pot fi cheia stărilor de anxietate și depresie!

ADVERTISING

Iată 3 soluții care te vor scoate din stările acute de angoasă pe care le traversezi în timpul navetelor tale în interes de serviciu

Ia cu tine un obiect care să-ți reamintească de casă

Fie că vorbim de un animăluț de pluș, ori de vreo carte pe care o îndrăgești în mod deosebit, sau chiar de un obiect „bizar”, ce are atât de multă însemnătate pentru tine, a avea cu tine, în drumurile lungi și obositoare pe care le petreci în tren, ori în mașină, un obiect personal, de care ești extrem de atașat, poate fi de un real ajutor atunci când te lovește brusc dorul de casă, și de cei dragi.

ADVERTISING

Alege să călătorești cu avionul

Pentru a depăși stările negative prin care poți trece pe durata drumului spre birou, alege să apelezi la un avion București - Baia Mare, pentru dățile în care te întorci acasă din capitală, de pe site-ul celor de la air-connect.com, și bucură-te de ofertele speciale care îți pot înveseli escapadele dese în interes de serviciu. Apelând la un zbor, în locul orelor pierdute cu trenul, ori a celor petrecute cu mașina, nu faci decât să-ți diminuezi timpul petrecut departe de oamenii care contează cu adevărat pentru tine.

ADVERTISING

Citește sau vizionează un film

Pentru a nu sesiza trecerea timpului, cel mai util lucru pe care îl poți face, este să apelezi la o carte interesantă, ori la un film ce îți taie răsuflarea, ce au menirea de a te ajuta să străbați, cu brio, orele insuportabile petrecute pe drum. Alege să-ți avânturi imaginația în misterele unui roman celebru, ori a unui film ce a primit recent un premiu renumit, și bucură-te de viteza cu care se va desfășura drumul tău în interes de serviciu.

Să fii departe de casă este extrem de greu. Dar, alături de compania potrivită și de obiceiurile preferate, poți trece peste orice încercare, te poți bucura de rezultatul final!