De ce să alegi pardoseli poliuretanice: rezistă la apă, se decontaminează ușor și nu costă mult

De ce să alegi pardoseli poliuretanice: rezistă la apă, se decontaminează ușor și nu costă mult

Poate că știai deja despre pardoselile din poliuretan că au o contribuție esențială în ceea ce privește aspectul încăperilor. Dar, pe lângă avantajele de ordin estetic, trebuie să știi că aceste suprafețe se remarcă în mod deosebit prin beneficiile practice. 

Nu întâmplător, le vei întâlni într-o mare variatete de spații (în interior, dar și în exterior) și vei remarca ce grad înalt de rezistență au, din punct de vedere mecanic și nu numai. Gama de pardoseli poliuretanice a câștigat încrederea tuturor prin caracteristicile sale: face față cu brio la acțiunea apei, cu o foarte mare ușurință se decontaminează, nu are costuri mari de implementare și exploatare, iar suprafețele perfect plane și continue contribuie la aspectul estetic general al proiectului. Wow!

ADVERTISING

Cum se obțin aceste pardoseli poliuretanice și când sunt dure, când sunt elastice

Cum probabil știi deja, pardoselile poliuretanice se obțin prin turnare. Se regăsesc în categoria pardoselilor lichide și apar în urma amestecului dintre rășinile poliuretanice (de unde și denumirea lor) și ciment special. În funcție de tipul de proiect, respectiv de densitatea care se dorește, aceste suprafețe pot fi dure sau elastice. Deși e necesară o durată mai mare de timp (decât în cazul pardoselilor epoxidice) pentru a se întări, pardoselile din poliuretan întrunesc toate calitățile pentru a fi considerate rezistente și stabile. Acesta este motivul pentru care le vei întâlni și la interior, dar și la exterior. Rezistența ridicată la șocuri mecanice, impact și zgârieturi le face pretabile pentru terenuri de sport, parcări, restaurante, piste de alergare și așa mai departe. Și în spații cu formă neregulată, pardoselile poliuretanice se pot turna fără probleme.

ADVERTISING

MasterTop 1325, sistemul de parodoseli extrem de recomandat de specialiștii în domeniu

Nu știi ce pardoseli din poliuretan să alegi? Studiază sistemul MasterTop 1325, recomandat din toate punctele de vedere de către experți. Creează suprafețe antiderapante și deosebit de rezistente la abraziune, un lucru foarte important fiind acela că se pretează chiar și pentru încălzirea în pardoseală. MasterTop 1325 are emisii scăzute, dar asigură și o bună protecție ignifugă. Fiind impermeabil, acoperă inclusiv fisurile și bifează toate criteriile de exigență în calitate. Poți folosi acest siste de pardoseli din poliuretan pentru spații indoor, chiar și în încăperi precum birourile, unde există scaune cu roți. Stai fără griji: roțile nu vor afecta calitatea premium a acestor pardoseli obținute din poliuretan. MasterTop 1325 se remarcă prin rezistența ridicată! Durata de utilizare a suprafețelor poate să ajungă chiar și la 50 de ani, fără nicio problemă.

ADVERTISING

Alege Pardoseliindustriale.ro pentru pardoseli epoxidice sau din poliuretan (și nu numai!)

Pardoseliindustriale.ro lucrează cu sistemele MasterTop 1325 și MasterTop WS 300 PU (pentru design fără îmbinări) și ține pasul cu toate inovațiile care apar în domeniul pardoselilor. Dacă vrei să beneficiezi de cel mai înalt nivel de calitate în implementarea de pardoseli epoxidice, poliuretanice sau din orice altă categorie, alege cu încredere această echipă de experți. 

Atenția, dedicarea, profesionalismul și exigența lor te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate posibile, indiferent de tipul de proiect. Pardoseliindustriale.ro are peste 10 ani de experiență continuă în domeniul pardoselilor, timp în care a dovedit că există proiecte fără niciun compromis. Contactează-i cu încredere și obține toate informațiile de care ai nevoie pentru proiectul tău!