Dă-i refresh casei tale cu buget limitat: iată cum

Dă-i refresh casei tale cu buget limitat: iată cum

Casa în care locuieşti este mai mult decât un acoperiş deasupra capului. Este spaţiul în care te relaxezi, lucrezi, te odihneşti sau te bucuri de timp cu cei dragi. De aceea, merită să investeşti timp şi energie pentru a avea o casă exact cum ţi-ai dorit. Vestea minunată este că nu trebuie neapărat să cheltui sume mari de bani.

Iată cum îi poţi să casei tale un refresh, chiar şi cu buget limitat

Schimbă câteva corpuri de iluminat

Lumina este extrem de importanţă când vine vorba de atmosfera unei case. Aceasta te poate ajuta să creezi atmosfera dorită. Spre exemplu, o lumină ambientala, caldă, de intensitate mică sau medie, te îmbie la relaxare şi este excelentă pentru a urmări un film sau pentru a citi. Pe de altă parte, lumina puternică, rece sau neutră, este de preferat atunci când lucrezi şi este necesară atenţia la detalii.

ADVERTISING

Te poţi folosi de acest lucru pentru a face câteva mici schimbări în casa ta, atât în ceea ce priveşte lumină, cât şi corpurile de iluminat. Este o idee bună să optezi pentru corpuri de iluminat care să transforme amenajarea casei, de la veioze şi până la candelabre sau lampadare. În ceea ce priveşte lumina, poţi opta pentru becuri LED de pe alternativo.ro, unde găseşti o gamă largă şi variată de produse. Ca să descoperi ce tip de lumină se potriveşte în fiecare cameră din casă, este de preferat să testezi mai multe variante.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Renunţă la obiectele de care nu ai nevoie

Îi poţi da refresh casei tale fără prea mari bătăi de cap şi fără să cumperi nimic nou. Tot ce trebuie să faci este să organizezi o sesiune de declutter, mai exact o sesiune de ordine şi curăţenie. În acest fel, va fi mai uşor să te bucuri de un spaţiu aerisit.

Vei observa cum o casă se transformă total după ce renunţi la toate obiectele de care nu mai ai nevoie, de la mobilier şi până la haine.

Rearanjează mobila

O altă metodă foarte simplă prin care poţi să dai un refresh casei, fără să investeşti bani, este să rearanjezi mobila. O cameră se poate modifica complet odată cu rearanjarea mobilei. Tu decizi cum vrei să faci acest lucru. Poate vrei doar să muţi canapeaua sau vrei să găseşti un loc nou pentru fiecare obiect din casă.

ADVERTISING

Foloseşte autocolant

Autocolantul pentru mobilă te poate ajuta să dai un suflu nou mobilierului din casă, cu o investiţie foarte mică. În general, preţurile pentru o rolă de autocolant sunt mici, și o vei putea folosi pentru a transforma o masă, o comodă sau chiar uşile din casă. Variantele de autocolant pentru mobilă de pe piaţă au texturi şi culori diverse, astfel încât să îţi fie uşor să găseşti modelele potrivite pentru casa ta. 

Un refresh pentru casa ta nu trebuie să implice lucrări complicate. Poţi începe prin a rearanja mobila sau prin a folosi autocolantul pentru a transforma anumite piese pe care le ai deja.