Cumpărături rapide și eficiente cu noi.ro

Cumpărături rapide și eficiente cu noi.ro

Business-urile de retail, magazinele de cartier s-au adaptat vremurilor moderne. Acestea au un segment de piață pe care îl mențin interesat de ceea ce oferă, dacă își planifică strategic aprovizionarea, spre exemplu.

Mergem la magazinele mici pentru mici cumpărături de care avem nevoie pe loc. Așadar, vă înțelegeți publicul consumator, știți ce să îi oferiți, prin urmare veți fi soluția sa oricând.

Vremurile moderne au impus și schimbări, iar acum furnizorii de stoc și-au mutat activitatea și online. Dacă aveți nevoie să vă asigurați stoc de produse pentru magazinul deținut - fie că vorbim despre borcane, damigene, detergenți, galeti sau alte produse de bricolaj și nu numai - noi.ro este soluția.

ADVERTISING

Magazinul Magazinelor, furnizor de soluții pentru retaileri

În lumea vitezei, când totul este pe repede înainte, comportamentul consumatorului s-a schimbat foarte mult. Să mențineți afacerea deținută în pas cu vremurile actuale înseamnă să țineți cont ca ceea ce vindeți să fie de interes, de actualitate pentru public.

Noi.ro cuprinde vaste categorii de produse și sezon după sezon poate fi soluția atunci când trebuie să comandați necesarul pentru magazinul deținut.

Supranumit Magazinul Magazinelor, Noi.ro se dedică unui public larg. Nu omite nici ofertele, iar prețurile pe care le practică sunt dintre cele mai atractive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din rațiuni practice, oricine apreciază să găsească la aceeași sursă mai toate produsele necesare pe care le are pe lista de cumpărături. Și da, este posibil ca un singur loc să vă rezolve toate acestea, chiar dacă vorbim despre o mare diversitate de categorii: de la cele de curățenie la cele de bricolaj, îngrijire personală sau destinate celor mici.

La fel de bine cumpărăturile necesare le puteți comanda online. Singura condiție este ca valoarea comenzii să fie peste 1000 ron. Dar avantaje sunt o sumedenie. Puteți opta pentru orice metodă de plată, pentru a prelua comanda de la sediul lor, paletizat sau nu, după caz.

ADVERTISING

După comandă online, confirmarea telefonică vă ajută să stabiliți toate detaliile de plată și ridicare comandă, cum este mai convenabil pentru client.

Simplu, rapid, eficient. Înseamnă totodată și timp optimizat, de a nu mai pierde vremea printre raioane căutând categoria de produse dorite, de a mai manipula marfa de câteva ori până când o transportați la destinație.

Oferte Noi.ro

Noi.ro răsplătește pe cei care știu să facă alegerea potrivită în materie de furnizor de stoc. Așadar, pentru comenzi de depășesc valoarea de 3000 lei este oferit discount de 1%, pentru comenzi de peste 5000 lei 2% reducere, iar pentru cele mai mari de 10.000 lei reducerea aplicată este de 3%.

Pe principiul cumpărați mai mult, sunteți mai câștigați, astfel de oferte sunt atractive și devin un motiv în plus să vă faceți stocul de produse necesare de la noi.ro.

Avem nevoie de diversitate, să comparăm prețurile, să comparăm calitatea, să avem de unde alege conform cu bugetul disponibil. Asta este ceea ce caută un client în orice magazin.

Oferiți diversitate, iar stocul acesta divers de produse vi-l puteți asigura de la noi.ro.

Contact:

0771 680 398

comenzi@noi.ro