Constanța: Tânărul care a împuşcat un bărbat, după o ceartă pe tema distanțării, a fost arestat

Constanța: Tânărul care a împuşcat un bărbat, după o ceartă pe tema distanțării, a fost arestat

Un tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta ar fi tras cu un pistol într-un bărbat cu care a avut o dispută, într-un magazin, pe tema distanțării fizice.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, incidentul a avut loc în 5 septembrie, când polițiștii au fost sesizați telefonic cu privire la un scandal produs într-o unitate de alimentaţie publică situată pe strada Ştefan cel Mare din Constanţa.

ADVERTISING

Conform procurorilor, reclamantul a susținut că „a avut un conflict verbal cu o persoană de sex bărbătesc pe fondul reproşurilor privind distanţarea socială”. După plecarea din magazin, persoana necunoscută a tras mai multe focuri de armă cu un pistol spre un bărbat care îl însoțea pe reclamant.

„După ce L.Ş. şi L.A. şi-au continuat deplasarea, persoana necunoscută de sex bărbătesc s-a întors către numitul L.A. şi a tras mai multe focuri de armă spre acesta cu un pistol, provocându-i o plagă împuşcată la cap”, arată procurorii.

ADVERTISING

Suspectul a fost prins în 12 septembrie.

Citeşte şi:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇