Căzi de baie de la GQS German Quality - forme și stiluri pe care le poți integra în baia ta

Căzi de baie de la GQS German Quality - forme și stiluri pe care le poți integra în baia ta

Alegerea căzii de baie potrivite pentru baia ta poate face o diferență uriașă și poate fi factorul decisiv în ceea ce privește modul în care experiența ta din baie va fi în anii următori. Tipul de cadă ales poate face ca această experiență să fie relaxantă și revitalizantă, asemănătoare celei dintr-un centru SPA și nu doar o activitate banală de zi cu zi. 

Pe germanquality.ro există diferite tipuri de căzi de baie care pot ridica designul băii tale la un alt nivel, pe care le putem clasifica în două categorii. O categorie este indicată de experiența pe care o oferă cada de baie, cum ar fi o cadă tip jacuzzi, o cadă cu hidromasaj sau o cadă standard. Cea de-a doua categorie enumeră diferite tipuri de căzi în funcție de formă și dimensiune. 

ADVERTISING

În acest articol îți vom prezenta modele de bază disponibile pe germanquality.ro, detaliind caracteristicile moderne și elegante ale acestora.

Cadă în stil alcov (clasică)

Aceste căzi de baie sunt cele mai comune modele. De obicei sunt integrate în spațiul dintre trei pereți adiacenți, pe un singur perete sau pe colț. Bateriile de cadă corespunzătoare sunt adesea încastrate într-un perete, adăugându-se deasupra acestora sisteme sau coloane de duș. Având laturile drepte, poți adăuga pe acestea un paravan de cadă, pentru a evita stropirea în exterior. Acest model funcționează perfect ca o combinație de cadă și duș, permițând oricare dintre cele două experiențe, în funcție de starea de spirit sau de nevoie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceste căzi de baie sunt potrivite pentru apartamentele cu o singură baie, deoarece ajută la economisirea spațiului. Cele mai multe sunt prevăzute cu o margine lată pe care poți așeza obiecte de îngrijire personală. 

Cadă de baie freestanding

Cada freestanding este așezată pe podea, baza ei fiind proiectată pentru a-i susține întreaga greutate, permițându-ți astfel să o integrezi oriunde în baie. Aceste modele sunt de obicei instalate astfel încât toate laturile să rămână deschise, deoarece principala lor caracteristică este libertatea de mișcare. Căzile de baie freestanding vin în forme diferite, iar cele mai populare sunt cele ovale. 

ADVERTISING

Căzile freestanding ocupă spațiu semnificativ în orice baie, așa că acestea sunt cel mai bine instalate în băi mari și spațioase pentru a-și etala din plin aspectul premium și deosebit. Accentuează aspectul somptuos și rafinat al acestei căzi adăugând o baterie freestanding cu finisaj impecabil. 

Cadă pe colț semirotundă

Practică și elegantă, o cadă cu montaj pe colț este modelată și proiectată pentru a fi instalată într-un colț al băii. Modelele cu hidromasaj sunt destinate unei experiențe unice de tip SPA. Aceste tipuri de căzi sunt disponibile în diferite dimensiuni și poți alege în funcție de spațiul pe care îl pune la dispoziție baia ta. Estetica pe care o oferă o cadă pe colț este una de lux și rafinament. 

Înainte de a decide ce tip de cadă dorești în baie, este important să determini dimensiunea băii și să stabilești dacă modelul de cadă preferat se va potrivi sau nu în mod corespunzător, nu numai în ceea ce privește dimensiunea, ci și în ceea ce privește stilul și designul. Vizitează magazinul online GQS German Quality pentru o gamă variată de obiecte sanitare, mobilier și accesorii de baie premium.