Bilete gratuite la teatre și muzee pentru cei care se vaccinează de 1 iunie la centrele drive-thru din București

Bilete gratuite la teatre și muzee pentru cei care se vaccinează de 1 iunie la centrele drive-thru din București

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat că toți cei care se vor vaccina anti-COVID azi, 1 iunie, de Ziua Copilului, la oricare dintre centrele drive-thru din București, va primi bilete gratuite la teatre și muzee.

”Toți cei care se vor vaccina anti-COVID-19 pe 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București.

Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ.

ADVERTISING

Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului”, a anunțat pe Facebook Nicușor Dan.

Primăria Capitalei are în subordine Muzeul Naţional al Literaturii Române, Muzeul Municipiului Bucureşti şi Muzeul Copiilor.

De asemenea, Primăria are în subordine Teatrul Ion Creangă, Teatrul Odeon, Circul Metropolitan Bucureşti, Teatrul Nottara, Teatrul Ţăndărică, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de comedie, Teatrul Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul Constantin Tănase, dar şi Opera Comică pentru Copii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇