Altex donează electronice de 30.000 de euro pentru DSP București

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță, pe fondul provocărilor aduse de COVID-19 sistemului sanitar, susținerea activității Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (DSP) prin donarea de dispozitive electronice. 

Retailer-ul a pus la dispoziția birourilor DSP laptopuri, imprimante multifuncționale, telefoane smart cu scopul de a îmbunătăți activitatea instituției puternic încercată în ultima perioadă. Valoarea celor peste 80 de produse donate se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

ADVERTISING

Retailerul a donat dispozitive electronice de aproape 30.000 euro

În ADN-ul Altex stă preocuparea noastră pentru oameni, de a le asigura accesul la tehnologie. Având la bază această misiune, ne-am mobilizat și am identificat o serie de nevoi accentuate de contextul Covid-19. Pentru că noi credem cu tărie că putem depăși această perioadă doar prin eforturi comune, am luat inițiativa de veni în sprijinul DSP cu dispozitivele necesare pentru a ușura, măcar parțial, activitatea pe care o depune instituția și mai ales echipele din call-center și voluntarii ale căror eforturi sunt, în această perioadă, extraordinare.

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex
ADVERTISING

De la începutul pandemiei și până acum, Altex s-a implicat și continuă să se implice activ în sprijinirea sistemului medical din România. Alături de Fundația Altex, retailer-ul derulează campania #împreună pentru România. Salvăm vieți prin intermediul căreia a fost donată deja aparatură pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București, dar și de la Spitalul Clinic Colentina.

ADVERTISING

Despre Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse. 

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇