7 electrocasnice pe care să le cumperi când te muți la casă nouă - Ce achiziții sunt prioritare

7 electrocasnice pe care să le cumperi când te muți la casă nouă - Ce achiziții sunt prioritare

Te muți într-o locuință nouă și a sosit momentul să cumperi electrocasnice? Sunt multe aspecte de care ar trebui să ții cont înainte de orice achiziție, însă cel mai important lucru este să îți faci o listă cu priorități. 

Rândurile următoare te pot ajuta dacă nu știi ce să cumperi prima dată în materie de aparate electrodomestice și vrei să faci totul ca la carte.

Iată ce produse electrocasnice trebuie să cumperi dacă te muți în noua locuință

Frigider

Probabil primul produs electrodomestic care se cumpără pentru o casă nouă este frigiderul. În funcție de câți sunteți în familie, poți alege un frigider sau o combină frigorifică pentru depozitarea alimentelor cumpărate și preparatelor gătite în casă. Categoria de astfel de produse este destul de ofertantă pe piață, însa ar trebui să ții cont de câteva criterii:

ADVERTISING
  • volumul frigiderului sau al combinei frigorifice,
  • design,
  • marcă,
  • consumul energetic,
  • dimensiune,
  • preț.

Dacă ai deja aceste informații și vrei să îți cumperi o combină frigorifică, de exemplu, poți intra pe Altex.ro și descoperi o gamă interesantă de astfel de electrodomestice. Nu uita să verifici și detaliile ce țin de garanția produsului.

Mașină de spălat rufe

Un alt produs electrocasnic de mare ajutor în gospodărie, după frigider, este mașina de spălat rufe. Și din această categorie ai ce să alegi, iar tehnologia de ultimă oră ușurează destul de mult munca în acest sens. 

De exemplu, există mașini de spălat rufe care au funcția de călcare, ceea ce face ca hainele să nu fie atât de șifonate când ies de la o rundă de spălat. Alte asemenea  produse au și uscător de rufe incorporate, așa că, înșiratul hainelor pe sârmă la soare poate fi un task eliminat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aragaz și plită

Dacă te-ai lămurit cu frigiderul și mașina de spălat rufe, primele produse electrodomestice pe care  ar trebui să le achiziționezi dacă te muți la casă nouă, urmează să treci la cele pentru bucătărie. 

Cu siguranță că nu poți sta fără să gătești, așa că, un aragaz și o plită, incoporabile de preferat, sunt următoarele de cumpărat. Până și bucătăriile au căpătat noi viziuni și design-uri, astfel că poți alege fie produse în linii vintage, fie pe cele care se încorporează direct în mobilă.

Electrocasnice de bucătărie

Tot la capitolul bucătărie, trebuie să te concentrezi și pe alte device-uri care îți pot face viața mai ușoară. Un aparat de cafea cu funcții automate, prăjitorul de pâine, mixerul pentru smoothie-uri și supe, cuptorul cu microunde și robotul de bucătărie sunt câteva produse electrocasnice pe care le poți cumpăra pentru bucătărie. Modelele pe piață sunt destul de variate, însă dacă mergi pe o linie vintage, ar trebui sa știi că și acestea trebuie să se regăsească în aceeași direcție de design.

ADVERTISING

Mașina de spălat vase

Dacă înainte era un moft să ai o mașină de spălat vase, acum este musai să ai un astfel de aparat electrocasnic în casă. Și dacă tot  ești la capitolul “amenajare bucătărie”, îți poți simplifica sarcinile zilnice din gospodărie achiziționând o mașină de spălat vase de calitate. Nici nu mai trebuie să lași vasele în chiuvetă, pur și simplu le pui în mașina de spălat și apeși câteva butoane. Atât de simplu!

Aspirator

Sigur îți este dragă locuința nouă și sigur vrei să fie curățenie în permanență. Aspiratorul este următorul pe lista de cumpărături de aparate electrodomestice atât de necesare în casă. Și aceste produse au parte de tehnologie avansată, iar printre cele mai căutate în ultima vreme sunt aspiratoarele de tip robot care se plimbă prin casă… cu folos. În plus acestea pot fi programate foarte ușor și vin la pachet cu o telecomandă în acest  sens.

Aer condiționat

Aparatul de aer condiționat se poate folosi atât iarna, cât și vara. Însă  dacă ai deja o centrală termică funcțională, atunci aerul condiționat îți va face viața mai bună când gradele din termometre sunt destul de ridicate. Și acest produs electrocasnic se regăsește pe lista de priorități când amenajezi noua casă, așa că, nu strică să faci o mică verificare înainte de a-l cumpăra.

Așadar, acum că știi care sunt aparatele electrocasnice necesare într-o locuință, nu îți mai rămâne decât să te organizezi și să faci cele mai bune alegeri, atunci când te muți. Important este să faci achiziții de top și să fii atent la calitatea produselor.