600 de blocuri şi alte clădiri din Bucureşti nu au apă caldă

600 de blocuri şi alte clădiri  din Bucureşti nu au apă caldă

Aproximativ 600 de imobile din Capitală nu au apă caldă, ca urmare a avariilor şi a lucrărilor de reparaţii, reiese din informaţiile postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

Astfel, în Sectorul 1, ca urmare a unei avarii la reţeaua primară, au rămas fără apă caldă blocuri din zonele Bd. Bucureştii Noi şi Calea Griviţei.

În Sectorul 2, o avarie la reţeaua primară afectează zona Colentina-Fundeni-Petricani.

În Sectorul 3 apa caldă este oprită în zona Bulevardului 1 Decembrie, dar sunt afectate şi alte blocuri, ca urmare a unor avarii la reţele secundare de pe str. Baraj Lotru, str. Foişorului. Se efectuează de asemenea lucrări la puncte termice şi module termice pe str. Baraj Iezer, str. Lucreţiu Pătrăşcanu, str. Liviu Rebreanu.

ADVERTISING

În Sectorul 4, avarii la reţeaua secundară sau lucrări efectuate la punctele termice au dus la sistarea furnizării apei calde pentru imobile din zonele str. Melineşti, str. Tulnici, B-dul Gheorghe Şincai.

În Sectorul 5 se realizează lucrări pentru remedierea unei avarii produse la o conductă din circuitul primar, pe str. Mihail Sebastian.

În Sectorul 6, s-a produs o avarie la reţeaua primară pe str. Valea Ialomiţei, dar sunt afectate şi blocuri de pe str. Preciziei, Bd. Iuliu Maniu sau str. Valea Cascadelor, ca urmare a manevrelor pentru depistarea de avarii din reţeaua primară.

ADVERTISING

Citeşte şi:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇