5 Tipuri de servicii pe care ți le pot oferi agențiile de pompe funebre

5 Tipuri de servicii pe care ți le pot oferi agențiile de pompe funebre

O agenție de pompe funebre cu experiență în domeniul său de activitate îți poate oferi o gamă largă de servicii funerare. Prin intermediul acestora, tu, în calitate de beneficiar, poți petrece mai mult timp pentru reculegere și vindecare. Iată despre ce fel de servicii este vorba:

Obținerea ajutorului de înmormântare

Din cauza birocrației, ajutorul de înmormântare este destul de dificil de obținut de către o persoană care suferă din cauza unei asemenea pierderi, pentru că există destul de multe detalii cărora trebuie să le dai atenție.

ADVERTISING

Pe de altă parte, o agenție de servicii funerare București poate face acest lucru în cel mai scurt timp posibil, doar pe baza talonului de pensie al persoanei decedate.

Pregătirea persoanei decedate pentru înmormântare

Nimic nu este ușor când vine vorba de o înmormântare. Cu atât mai puțin pregătirea propriu-zisă a trupului persoanei dragi. Dar atunci când apelezi la o agenție de pompe funebre, nici acest lucru nu mai este o problemă, deoarece o astfel de companie se poate ocupa de absolut tot, începând cu declararea decesului și continuând cu îmbrăcarea trupului.

ADVERTISING

Pregătirea sicriului cu tot ce conține el

Agenția Funerară Paul, de exemplu, pe lângă gama variată de servicii funebre pe care le oferă clienților săi, le pune la dispoziție acestora și mai multe tipuri de sicrie din care pot alege produsul preferat.

Sicriul poate fi privit ca un ultim omagiu adus persoanei trecute în neființă și din acest motiv cei rămași în urmă ar trebui să acorde o atenție deosebită alegerii lui.

Transportul sicriului și al trupului persoanei decedate

Dacă apelezi la o agenție de pompe funebre, nu trebuie să îți mai faci griji nici în legătură cu transportul trupului persoanei decedate de acasă la morgă și de acolo mai departe la cimitir.

ADVERTISING

Transportul sicriului necesită condiții speciale și un automobil pe măsură și, de aceea, apelarea la o companie de servicii funerare te scutește de mult efort și investiții.

Pregătirile pentru parastas

Există mai multe momente după moartea unui om în care cei dragi trebuie să dea de pomană în numele său. Acesta este considerat de către Biserică un minim necesar și un lucru frumos pe care îl poate face familia și prietenii unei persoane trecute în neființă.

Dar, uneori, mai ales în secolul vitezei, poate fi destul de dificil să-ți respecți în întregime datoriile și, de aceea, este mai bine să delegi sarcinile și în ceea ce privește pregătirea pachetelor pentru pomană, să apelezi la o agenție de pompe funebre.

Articol sustinut de PSK