4 idei moderne care te ajută să ai un plus de confort la tine acasă

4 idei moderne care te ajută să ai un plus de confort la tine acasă

Astăzi locuința trebuie gândită în așa fel încât să fie multifuncțională, pentru a ne asigura bunăstarea în fața lipsei de timp. Asta nu înseamnă amenajări peste noapte, ci punerea accentului pe câteva elemente care să facă diferența. Află care sunt acestea și cum te pot ajuta să ai un plus de confort. 

Instalează un termostat inteligent

Un termostat inteligent este esențial în orice locuință, pentru că îți asigură atât confort, cât și o energie eficient consumată. El are rolul de a controla încălzirea, ventilația și aerul condiționat, în funcție de temperatura setată. 

Ce te ajută să ai un plus de confort, este că termostatul poate fi controlat de la distanță, pentru a te asigura că atunci când nu ești acasă temperatura rămâne cea pe care ți-o dorești. Prin aplicație, ai un control absolut pentru fiecare încăpere, iar în timp real poți vedea consumul din casă. Mai mult, un astfel de gadget vine în ajutor atunci când o cameră nu este folosită, fiindcă o încălzește mai puțin sau deloc (cum ar fi o debara). Prin acest mod faci și economie la energie, dar ai și confort optim în orice circumstanță. 

ADVERTISING

Achiziționează un dozator de apă

Tot în categoria de idei moderne pentru un plus de confort intră și dozatorul de apă. Pentru că apa este o componentă vitală în viața noastră, acest aparat vine cu multe beneficii. Dozatoarele de apă au devenit tot mai populare datorită ușurinței în utilizare pe care o oferă, dar și pentru că:

  • un dozator te ajută să ai un impact redus asupra mediului, pentru că nu mai cumperi apă la pet;
  • uiți de momentele când trebuie să transporți sticle întregi de apă;
  • costuri reduse, pentru că deși un dozator poate părea scump la început, este mai eficient pe termen lung. 
ADVERTISING

Pentru un plus de confort, încearcă un dozator apa imbuteliata plata si carbogazificata, folositor pentru tine, în zilele obișnuite sau pentru prepararea băuturilor în momentele când ai invitați la cină. 

Optează pentru electrocasnicele moderne

Nimic nu este mai confortabil decât să apeși pe un buton și cineva să facă treaba în locul tău. Nu este un scenariu de film, ci o scenă adevărată din propria casă. Asta dacă optezi pentru electrocasnicele moderne care să îți ușureze munca și să vină cu un plus de confort, fix când ai cea mai mare nevoie. Astfel, alege pentru locuința ta:

  • un aspirator robot: care să aspire și spele în același tip pardoseala, în urma unei configurări pe care o faci dinainte, pentru a ști fiecare colț a casei;
  • robot de bucătărie: mărunțește și amestecă ingredientele în locul tău, pentru a prepara în timp record mâncarea;
  • espressor: apeși pe buton și gata cafeaua, ca la cafeneaua preferată;
  • mașină de spălat vase: este eficientă energetic și cu ajutorul ei uiți de interminabilele vase nespălate și salvezi timp;
  • uscător de rufe: te scapă de haine care nu se usucă cu zilele sau de amplasarea uscătorului tradițional în diferite colțuri ale casei. 
ADVERTISING

Alege un aparat pentru reglarea umidității

În funcție de nevoile tale, un umidificator sau un dezumidificator este esențial pentru schimbările de temperatură și umiditate din locuință. Aceste aparate vor contribui la un aer mai sănătos și vor menține umiditatea la un nivel optim. Beneficiile care se simt pe termen lung sunt:

  • mediul din casă este mai puțin favorabil pentru dezvoltarea de bacterii și virusuri;
  • reducerea praful din încăperi, implicit și dezvoltarea de alergii;
  • creșterea calității somnului, prin reducerea uscării mucoaselor sau a sforăitului;
  • protejarea mobilierului și pereților de apariția mucegaiului. 

Astfel, te bucuri de un confort de durată în orice încăpere, dar știi că și sănătatea ta se bucură de achiziția făcută.