Ten perfect cu doar 3 produse? Iată care sunt cele mai eficiente produse de îngrijire a tenului ce nu trebuie să-ți lipsească

Ten perfect cu doar 3 produse? Iată care sunt cele mai eficiente produse de îngrijire a tenului ce nu trebuie să-ți lipsească

Toată lumea își dorește un ten perfect, fără pete, fără coșuri sau puncte negre și cu pori cât mai mici. Ei bine, nu te poți ascunde de toate aceste imperfecțiuni de fiecare dată. Ori cel puțin, nu te poți ascunde de ele dacă nu faci ceva pentru a avea un ten cât mai sănătos. Adevărul este că poți avea un ten perfect cu doar 3 produse de îngrijire!

Nu este chiar atât de greu să scapi de petele de roșeață, de sebum ori de cojițele de pe față. Nici cearcănele sau coșurile nu vor mai avea curajul să-ți deranjeze tenul dacă știi ce produse te pot ajuta cu adevărat.  

ADVERTISING

Iată care sunt cele 3 produse de îngrijire a tenului care nu trebuie să lipsească din rutina ta

Vitamina C

Cu excepția momentului în care te privești într-o poză în care ai folosit un filtru cu rol de înfrumusețare sau a momentelor în care te machiezi, tenul tău poate prezenta anumite pete, roșeață sau alte aspecte similare. Este perfect normal! Cu toate acestea, vitamina C este acel produs care te va ajuta să ai un ten uniform. Printre cosmeticele YOUTH LAB de pe 24beauty.ro vei găsi produse de calitate cu vitamina C și acid ascorbic de concentrație 10%, compoziție care are un efect antioxidant puternic. Cu ajutorul acestor produse, îți vei uniformiza tonul pielii, vei preveni apariția de noi pete și vei atenua liniile de expresie.

ADVERTISING

Serul hidratant

Hidratarea ar trebui să fie mereu pe lista priorităților! Poți folosi orice cremă cu textură cât mai apoasă și orice ser cu absorbție rapidă. De regulă, serul sau tonerul sunt mai frecvent recomandate datorită faptului că se absorb în piele ceva mai repede și există mai puține șanse să te confrunți cu senzația neplăcută de ten gras în urma utilizării. 

Evită uleiurile sau cremele care îți lasă tenul încărcat și orientează-te către acele creme sau seruri cu texturi cât mai ușoare. Acestea îți vor lăsa pielea să respire cu adevărat. Nu uita de faptul că o piele profund hidratată te va salva și de producția neregulată de sebum care poate duce ulterior la apariția coșurilor și a punctelor negre.

ADVERTISING

Niacinamidele

Niacinamidele reprezintă una dintre substanțele minune pe care o recomandă toți dermatologii și specialiștii esteticieni. În acest sens, este de preferat utilizarea acesteia sub formă de ser pentru a fi absorbită mai ușor în piele. Practic, niacinamidele au puterea de a stimula producția de keratină, iar în felul acesta pielea devine mult mai fermă. Un alt efect aparte al acestei substanțe este faptul că va participa activ la menținerea aspectului de piele hidratată, ceea ce este extrem de important.

În concluzie, dacă vrei un ten perfect, poți introduce chiar de astăzi în rutina ta niacinamidele, vitamina C și serul de hidratare. Acestea sunt cele mai importante substanțe care au capacitatea de a îmbunătăți calitatea tenului în timp destul de scurt și rezolvă majoritatea problemelor cu care te-ai putea confrunta la nivel cutanat.