Spirit sănătos în corp sănătos

Spirit sănătos în corp sănătos

Cu toții știm că exercițiile fizice sunt benefice pentru sănătate și ne conferă o stare mai bună și o siluetă mai frumoasă. De ce este așa? Ce beneficii ne aduc exercițiile fizice regulate și cum să avem grijă de corpul nostru? Despre asta este articolul nostru astăzi.

Reduceți riscul de boli prin sport

Lipsa exercițiilor fizice dăunează corpului uman la fel cu fumatul, colesterolul ridicat și tensiunea arterială. Prin urmare, este un factor de risc pentru dezvoltarea mai multor boli, precum supraponderalitatea, obezitatea, osteoporoza, bolile cardiovasculare, diabetul sau bolile cronice neinfecțioase.

ADVERTISING

Sportul regulat este una dintre căile care duc la o sănătate mai bună chiar dacă deja suferiți de unele dintre boli. Exercițiul elimină stresul și ajută la relaxarea de responsabilitățile cotidiene. Exercițiile fizice vă vor ajuta, de asemenea, să gestionați mai ușor situațiile stresante la locul de muncă și să vă sporiți încrederea în sine. Vă vor aduce și alte beneficii:

● scade colesterolul

● scade tensiunea arterială crescută

● se întărește imunitatea

Mai mult timp liber pentru dvs.

Atunci când practicați sport, vasele de sânge se dilată, inima se accelerează și există un flux de sânge mai bun către membre și creier. Acest lucru vă va face mult mai productiv în timpul programului de lucru. Ideile noi, creative și rezolvarea mai ușoară a provocărilor de la serviciu vă vor aduce mai mult timp liber pentru dvs. În plus, vă veți simți mai bine în pielea voastră. Și este posibil să observați pierderea în greutate după un timp.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cum să începem?

Dacă nu ați făcut sport până acum, nu este greu să începeți. Alocați cel puțin 30 de minute pe zi pentru o scurtă plimbare și câteva exerciții simple. Chiar și această mică „investiție” vă va aduce primele roade. Vă veți simți mai relaxată și mai liniștită.

După câteva zile, atunci când vă întoarceți acasă după muncă puteți adăuga un scurt antrenament de 15 minute. Mușchii vor fi suficient de încălziți după plimbare pentru a face față unor exerciții simple și câtorva exerciții de forță. Treptat puteți adăuga gradul de dificultate.

Pontul nostru: Puteți cumpăra vitamine, minerale și nutriție sportivă în magazinul online Pronutrition.ro. În plus, puteți aplica voucher Pronutrition la cumpărături. Alegeți tot ce aveți nevoie și folosiți-l.

ADVERTISING

Faceți sport cu drag

Cunoașteți deja sentimentul – știți că ar trebui să începi să faceți mișcare, dar de fiecare dată rămâne doar un angajament neîndeplinit. Puteți evita acest lucru dacă alegeți o activitate pe care să o faceți cu drag. Vă place să petreceți timpul în natură? Alegeți ciclismul, drumețiile sau alergatul. Pentru cei care nu doresc să facă mișcare singuri, există sporturi de echipă sau de pereche. De asemenea, puteți găsi prieteni noi în centrul de fitness sau la piscină. Aveți un număr foarte mare de activități din care să alegeți. Alegeți doar pe cele care vi se potrivesc cel mai bine. Nu uitați să vă schimbați obiceiurile alimentare și să aveți un regim de hidratare corect. Aportul regulat de nutrienți este, de asemenea, important.

Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii potrivite

Pentru exerciții, veți avea nevoie de îmbrăcăminte sport și încălțăminte confortabilă și de calitate. Alegeți în funcție de sportul pe care îl veți practica. Pentru monitorizarea tuturor exercițiilor pe care le practicați foarte utilă este și o brățară fitness iar acum o puteți cumpăra mai avantajos aplicând Itgalaxy voucher.

Alegeți piese de materiale funcționale ca strat inferior. Îndepărtează perfect transpirația și se usucă repede. Astfel pielea în această îmbrăcăminte respiră suficient și îndepărtează umezeala. Dacă ați optat pentru sporturi în aer liber, alegeți straturile superioare din materiale tehnice impermeabile și rezistente la vânt.

Îmbrăcămintea sport trebuie să fie suficient de elastică pentru a nu vă îngreuna mișcarea. Dacă aveți de gând să slăbiți câteva kilograme în timpul exercițiilor, nu vă lăsați tentați să cumpărați piese foarte fixe doar pentru a vă motiva să slăbiți. V-ați simți incomod îmbrăcată în ele atunci când veți face mișcare. Alegeți haine care să vă ofere suficientă libertate. Și când vă veți forma silueta, vă puteți cumpăra, de exemplu, ceva nou, pentru a sărbători succesul în mod corespunzător.