Prefectura Capitalei anunță că în București, magazinele vor fi deschise până la ora 20:00, în Vinerea Floriilor

Prefectura Capitalei anunță că în București, magazinele vor fi deschise până la ora 20:00, în Vinerea Floriilor

Prefectura Capitalei anunță prelungirea restricțiilor pentru alte 14 zile. Singura schimbare prevăzută de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă este că magazinele vor rămâne deschise în Vinerea Floriilor până la 20.00.

Prefectul Alin Stoica a confirmat că schimbarea este că magazinele vor rămâne deschise în Vinerea Floriilor până la 20.00 – adică de azi în 13 zile.

În București, rata de incidență cumulată la 14 zile este sâmbătă de 6,39 la mia de locuitori, motiv pentru care, începând de duminică ora 00:00 se prelungesc restricțiile deja existente.

ADVERTISING

Astfel, este interzisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei între orele 22.00 - 5.00 în zilele de luni până joi și între orele 20.00 – 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Magazinele pot fi deschise în intervalul orar 5.00 – 18.00 în zilele de vineri, sâmbata și duminică, iar de luni până joi până la ora 21.00.

Accesul în mall-uri se va face în așa fel încât să se asigure distanța de minim 2 metri între persoane, precum și o suprafață de minim 7 metri pătrați pe persoană.

Măsurile încetează când rata de incidență cumulată pe o perioadă de 14 zile scade sub 3,5 la mie.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇