Pfizer a cerut autorizarea de urgenţă a vaccinului său în India. E a doua cea mai afectată țară de pandemie

Pfizer a cerut autorizarea de urgenţă a vaccinului său în India. E a doua cea mai afectată țară de pandemie

Grupul american Pfizer a solicitat autorizarea de urgenţă a vaccinului său pentru Covid-19 în India, a declarat un consultant guvernamental în domeniul sănătăţii din ţara cu al doilea mare număr de infecţii cu noul coronavirus la nivel mondial.

Pfizer, al cărui vaccin a fost aprobat recent în Marea Britanie, a contactat autorităţile din India sâmbătă, a declarat V.K. Paul, care oferă consultanţă guvernului indian în probleme legate de Covid-19, transmite Reuters.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din India are nevoie în mod normal de 90 de zile pentru a lua o decizie, dar în cazul vaccinului dezvoltat de Pfizer aceasta ar putea veni mai repede, a spus consultantul.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ministerul Sănătăţii din India nu a răspuns unei solicitări pentru comentarii.

India a raportat peste 9,57 de milioane de cazuri de Covid-19, fiind pe locul al doilea după Statele Unite, şi aproape 140.000 de decese.

Citește mai multe despre vaccinul Pfizer:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!