Orban: Din cauza pandemiei, oamenii și-au făcut stocuri de Euthyrox

Orban: Din cauza pandemiei, oamenii și-au făcut stocuri de Euthyrox

Premierul Ludovic Orban spune că pacienții și-au făcut stocuri de Euthyrox din cauza pandemiei, și că a discutat cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, să vorbească cu firma să suplimenteze sau să introducă pe piață echivalenți.

”Cantitatea de Euthyrox care a fost vândută în această perioadă este mai mare decât cantitatea de Euthyrox care a fost vândută anterior. Ce s-a întâmplat? Din cauza pandemiei s-a luat decizia să nu se mai dea pe o lună, ci să se dea pe o perioadă mai lungă. Oamenii și-au făcut stocuri. Deci, pe date statistice cantitatea vândută e mai mare decât cea vândută în perioada anterioară”, explică Ludovic Orban.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Acesta spune că a discutat cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, să vorbească cu firma să suplimenteze sau să introducă pe piață echivalenți.

Avocatul Poporului intervine în criza de Euthyrox


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!