Cea mai în vârstă femeie care s-a vaccinat cu a doua doză în București are 105 ani: Vaccinarea e singura soluție

Cea mai în vârstă femeie care s-a vaccinat cu a doua doză în București are 105 ani: Vaccinarea e singura soluție

O femeie de 105 ani a primit, duminică, la Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor din București, a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19.

Este vorba de Zoea Baltag, care a ținut să le transmită un mesaj tuturor: „E timpul să se vaccineze, singura soluție e asta!”, după cum se arată într-o postare pe Facebook a RO-Vaccinare.

Ea a venit în centrul de vaccinare însoțită de nepoată și de strănepot, precizând că nu a avut reacții adverse după prima doză, iar administrarea celei de-a doua doze a decurs foarte bine: „Nu, n-am avut nimic. Nici n-am simțit că am făcut vaccinul”.

ADVERTISING

„M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluție să scăpăm e vaccinul”, a explicat femeia.

Totuși, nepoata a ținut să precizeze că decizia de a se vaccina îi aparține bunicii sale în totalitate: „Nu a zis niciodată că nu se vaccinează. Nu a fost nicio discuție în familia noastră că ar fi periculos sau să ne gândim mai bine. Ea a ales să se vaccineze.”

La final, senioara a primit o distincție și un buchet de flori din partea Primăriei Sectorului 4 „pentru curajul de a înfrunta pandemia SARS-CoV-2 prin vaccinare, oferind astfel un exemplu tinerelor generații”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Peste 55.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇