Maraton de vaccinare la Cluj: Un centru drive-through va funcționa non-stop

Maraton de vaccinare la Cluj: Un centru drive-through va funcționa non-stop

Autorităţile clujene organizează la Cluj-Napoca un maraton al vaccinării, care durează trei zile, pentru toţi doritorii de peste 12 ani.

„În perioada 29 octombrie, ora 08:00 până în 31 octombrie, ora 20:00, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar şi cei din alte localităţi, se vor putea vaccina cu tipul de vaccin Pfizer-BioNTech, fără programare, într-un maraton al vaccinării la centrul drive-through, de la Sala Sportului „Horia Demian”, Cluj-Napoca”, se arată într-o informare transmisă joi de prefectul Tasnadi Szilard.

ADVERTISING

În informarea amintită este reiterată "necesitatea şi importanţa vaccinării împotriva COVID-19 pentru toate persoanele de peste 12 ani, în interes individual şi al sănătăţii publice", prin reducerea cazurilor severe şi a deceselor.

"Vaccinarea rămâne soluţia sigură şi eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reuneşte experţi la nivel european", se menţionează în informarea prefectului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇