Maraton al vaccinării împotriva COVID-19, trei zile și trei nopți, la Timişoara. Vor fi disponibile 10.000 de doze de vaccin Pfizer

Maraton al vaccinării împotriva COVID-19, trei zile și trei nopți, la Timişoara. Vor fi disponibile 10.000 de doze de vaccin Pfizer

Un maraton de vaccinare împotriva COVID-19 se va desfăşura, timp de trei zile, continuu, la Timişoara, unde vor fi create 30 de fluxuri şi se vor folosi 10.000 de doze de vaccin Pfizer.

Sute de voluntari, medici şi asistenţi de la toate spitalele din Timişoara şi studenţi medicinişti, societatea civilă şi administraţia publică locală sunt implicaţi în această campanie.

Maratonul se va desfășura în perioada 23-25 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT de pe bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22, sub sloganul "Pune umărul pentru Timişoara. Vaccinează-te!" (foto).   

ADVERTISING

"Vaccinarea e gratuită, e eficientă, e sigură şi îi îndemn cu toată căldura pe toţi timişorenii care încă nu s-au vaccinat să se înscrie de îndată pe platforma RoVaccinare şi să vină la Maratonul Vaccinării”, a declarat dr. Dorel Săndesc, şeful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara şi preşedintele Asociaţiei pentru ATI "Aurel Mogoşeanu”.  

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, este de părere că Timişoara are astfel ”şansa de a deveni primul oraş liber de COVID-19”.  

"Dacă ştiu ceva, e că timişorenii sunt solidari la greu, de aceea îi chem pe toţi timişorenii să pună umărul pentru oraşul lor, pentru şcoli redeschise, pentru viaţa sportivă şi culturală a oraşului, pentru afacerile locale, pentru normalitatea de care ne e dor tuturor.

ADVERTISING

Acum, la Maratonul Vaccinării, e momentul să ne demonstrăm dragostea pentru ai noştri şi pentru Timişoara. Acum e momentul pentru victoria unei comunităţi unite în faţa virusului”, a transmis primarul Timişoarei, Dominic Fritz. 

La ora actuală ritmul vaccinării în România este de circa 80.000 de persoane zilnic.

Află mai multe informații relevante pe acest subiect la rubrica Totul despre vaccinare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇