Lista de consumabile sanitare pentru sarcină: ce să ai în vedere atunci când o creezi

Lista de consumabile sanitare pentru sarcină: ce să ai în vedere atunci când o creezi

Sarcina este o perioadă minunată, dar plină de schimbări și de provocări pentru o viitoare mămică. În timp ce te pregătești să devii un părinte minunat și să întâmpini cu bucurie acest capitol, trebuie să te asiguri că pe parcursul lunilor de sarcină ai la îndemână tot ce ai nevoie în această perioadă. De la consumabile sanitare la suplimente, îți vei asigura din timp confortul atât în timpul sarcinii, cât și după ce vei naște. Iată câteva sfaturi și recomandări despre cum să îți pregătești lista de consumabile și ce să ai în vedere atunci când faci achiziții pentru sarcină.

ADVERTISING

Începe prin a-ți identifica nevoile personale

Fiecare sarcină este unică, iar nevoile diferă de la o mămică la alta. În timp ce tu ai nevoie de anumite suplimente sarcina, necesitățile unei alte mămici pot varia de la loțiuni pentru îngrijirea pielii la absorbante pentru anumite secreții ce pot apărea în sarcină. Creează o listă cu tot ce consideri necesar în această perioadă pentru a avea totul la îndemână. Poți cere sfatul medicul tău sau altor mămici pe care le cunoști pentru a te ajuta.

Consumabile sanitare și medicale de bază - ce nu trebuie să-ți lipsească?

Pe baza necesităților tale, lista cu articole de bază în timpul sarcinii poate cuprinde diverse produse. În general, în sarcină, poate fi indicat să-ți pregătești un coș cu de toate. Mai precis, poți alege consumabile sanitare si medicale cum ar fi:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  • produse de igienă personală - dischete, șervețele umede, batiste din hârtie, tampoane, absorbante sau protecție pentru scurgeri pentru a te simți confortabilă.
  • plasturi hydro-gel - în sarcină, picioarele se pot umfla și provoca bătături în zona călcâielor sau degetelor. Un plasture hydro-gel comfort poate fi de ajutor în acest caz.
  • vată, plasturi, comprese sterile, leucoplast - pentru situații neprevăzute.
  • cremă antivergeturi pentru burtică și ulei natural anticelulitic - pentru netezirea pielii.
ADVERTISING

Cum te asiguri că faci achizițiile potrivite?

Indiferent că alegi suplimente pentru sarcină sau produse de îngrijire personală, pentru a face achizițiile potrivite, trebuie să te asiguri că alegi articole de calitate. Optează pentru branduri de încredere și produse recomandate femeilor însărcinate. Verifică întotdeauna etichetele pentru a te asigura că nu conțin substanțe la care ești alergică sau care îi pot dăuna fătului.

Când te gândești la consumabile sanitare sau medicale, nu trebuie să te gândești la articole mult prea complicate. Ci la câteva lucruri necesare pe care oricum le utilizezi în mod obișnuit. Singura diferență este că, fiind însărcinată drumurile la farmacie se vor rări și relaxările pe canapea se vor intensifica. Din acest motiv este indicat să deții acasă produsele esențiale, necesare zi de zi. În acest fel, te vei concentra și bucura de sarcină.